Breukelen, 29 mei 2012  – Xerox is net als voorgaande jaren partner van het Deloitte Ladies Open, het grootste golftoernooi voor vrouwen op Nederlandse bodem. Xerox sponsort door inzet van haar technologie en services, waardoor de organisatoren in staat zijn full swing een evenement van deze omvang neer te zetten. Zowel het Deloitte Ladies Open als het KLM Open zijn onderdeel van de overeenkomst.
                                                                         
“We zijn verheugd dit jaar wederom onze services en producten in te zetten ter ondersteuning van de Deloitte Ladies Open en de KLM Open”, aldus Martijn Brand,  algemeen directeur van Xerox Nederland. “Hiermee helpen we niet alleen de organisatie van de toernooien, het biedt ons de mogelijkheid om in een sportieve setting de band met onze relaties te versterken, de mogelijkheden van onze producten en services te demonstreren, en ons merk te presenteren. Daarnaast herkennen we ons volledig in de CO2-doelstellingen van beide toernooien, die goed aansluiten bij onze eigen milieudoelstellingen. Het draait dus niet alleen voor de spelers om ‘the green’.”
Martijn van der Meulen, Managing Partner TIG Sports: “We zijn blij dat Xerox zich als A-merk wil verbinden aan het Deloitte Ladies Open en het KLM Open. Al sinds 2004 is Xerox een betrouwbare sponsor van het toernooi en kunnen wij van hun expertise en professionele apparatuur gebruik maken. Hiermee worden de voorzieningen naar een hoger niveau getild.” 
 
Het Deloitte Ladies Open vindt van 1 tot 3 juni 2012 plaats op Golfclub Broekpolder in Vlaardingen en het KLM Open is 6 tot en met 9 september 2012 op de Hilversumsche Golfclub.