Breukelen, 16 november 2012 – ProfitAccelerator® Digital Business Resources van Xerox bevat de grootste collectie van business development tools en services in de grafische markt. Xerox stelt deze informatie en tools beschikbaar voor grafimediabedrijven om hen te helpen bij het realiseren van winstgevende groei van hun bedrijfsactiviteiten. Eén van de nieuwe oplossingen is de ProfitAccelerator Hub (PA Hub), een portal die actuele informatie, belangrijke tools, templates en handleidingen op een eenvoudig toegankelijke manier beschikbaar stelt. Ook webinars en whitepapers zijn te vinden op deze portal. De PA Hub is exclusief voor klanten van Xerox en is na registratie gratis te gebruiken.
 
De Xerox ProfitAccelerator® Digital Business Resources bestaat verder uit de volgende kits:
 
  • Clearly More Personal Kit – bevat marketingmateriaal en tools die het grafimediabedrijf helpt om de vraag naar transparante toners, beschikbaar op de Xerox Colour 800/1000 Presses, te bevorderen. De kit geeft informatie over het vermarkten en profileren van de voordelen en de toegevoegde waarde van de transparante toner voor diverse drukwerktoepassingen en bevat informatie over de kracht van personalisering. Daarnaast bestaat de kit uit printvoorbeelden en bronbestanden voor ansichtkaarten, posters en brochures in verschillende groottes, zodat men zelf aantrekkelijke printvoorbeelden op de eigen Colour 800/1000 pers kan maken.
  • Ultimate Media Starter Kit (light productie) – bevat een starterspakket (20 vellen) dat bestaat uit sjablonen en vijf verschillende creatieve drukwerkvoorbeelden met speciale media zoals FunFlip wenskaarten, Polyester Clear etiketten en een NeverTear Fun Pack. Een handleiding met een marktanalyse en een uitleg over de afgedrukte printvoorbeelden zijn ook inbegrepen.
  • Picture the Possibilities Photo Kit – biedt mogelijkheden voor grafimediabedrijven om op een snelle manier nieuwe dienstverleningen voor aantrekkelijke drukwerktoepassingen met digitale foto’s op te starten en te laten groeien. En die qua marge ook heel interessant zijn. Een voorbeeld van standaard afwerkmethodes en op maat gedrukte media kunnen gedeeld worden met klanten, samen met een cd met toepassingsbestanden. Rapporten en webinars zijn beschikbaar om beter inzicht te krijgen in de kansen in deze nog steeds snel groeiende digitale foto-business.
  • Design Advantage Guide Print Kit – bestaat uit bronbestanden met digitale designconcepten en tips & tricks voor klanten.
 
Beschikbaarheid
De nieuwe applicaties zijn per direct beschikbaar.