Breukelen, 12 maart 2013 – Xerox introduceert een kleine, mobiele scanner, waarmee reizigers en mobiele kantoorwerkers heel eenvoudig onderweg hun papieren documenten kunnen scannen en zelfs uploaden. De Xerox Travel Scanner 150 kan worden aangesloten op een usb-poort en biedt de mogelijkheid om intelligente afbeeldingscorrecties door te voeren. Daarnaast bevat de scanner een optie om gescande documenten eenvoudig via gratis links te uploaden naar de cloud in een formaat naar keuze, inclusief op tekst doorzoekbare pdf’s.

De Xerox Travel Scanner 150 meet slechts 5 bij 4 bij 31,5 centimeter en weegt 300 gram – nog minder dan een blikje cola. De integratie van de Visioneer OneTouch-technologie biedt gebruikers de mogelijkheid om te scannen naar iedere locatie en in ieder documentformaat, simpelweg door het document in de scanner te steken. De Xerox Travel Scanner 150 bevat namelijk de gepatenteerde AutoLaunch-technologie, waarmee gebruikers automatisch kunnen starten met scannen. Acuity-software, die de scherpte van de scans reguleert, zorgt ervoor dat ook niet-perfecte originelen haarscherpe scans opleveren.

“Professionals die veel en vaak onderweg zijn, willen hun informatie slim en snel kunnen managen en niet te veel tijd verliezen aan het scannen en opbergen van belangrijke papieren documenten”, aldus John Capurso, president en COO van Xerox-partner Visioneer. “Deze mobiele Travel Scanner maakt het voor de professionele reizigers onder ons mogelijk om alle documenten die ze onderweg in handen krijgen te scannen, organiseren en te delen. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, brochures, notities, foto’s en plattegronden.”

Prijs en beschikbaarheid

De scanner is per direct beschikbaar in Nederland, vanaf een adviesprijs van €149,- exclusief btw via onze distributeurs en resellers. Voor meer informatie over scanoplossingen van Xerox, bezoek www.xeroxscanners.com/scanneroverzicht

 

-xxx-

 

Bijschrift bij afbeelding
De Xerox Travel Scanner 150

Over Xerox Nederland
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.