Breukelen, 23 oktober 2013 – Technologie- en servicesbedrijf Xerox is door Gartner in het visionair-kwadrant geplaatst van het Magic Quadrant voor Enterprise Content Management (ECM) van 2013.[1] Xerox ontving deze erkenning vanwege haar ruime aanbod aan content management- oplossingen, inclusief cloud-based.

“Content management is een slimme oplossing voor het verbeteren van bedrijfsprocessen, die op hun beurt bijdragen aan de productiviteit”, aldus Mike Feldman, president Large Enterprise Operations bij Xerox. “Met ons cloudgebaseerde en on-site content management-portfolio, wordt het werk in verschillende branches makkelijker gemaakt. Van het werk van een zorgverlener die toegang krijgt tot klinische gegevens op een mobiele telefoon, tot een decaan op een middelbare school die in een paar seconden de gegevens van zijn studenten erbij kan pakken.”

Het DocuShare ECM-platform van Xerox automatiseert documenten en digitale content voor bedrijven in verschillende industrieën, waaronder onderwijs, zorg, retail, banken en verzekeraars, overheid en de maakindustrie. Met de nieuwe DocuShare 6.6.1 kan extra efficiency binnen een workflow worden gerealiseerd, en met DocuShare Mobile kunnen gebruikers on-the-go hun documenten doorzoeken, aanpassen en downloaden.

De Xerox Transactional Content Manager is een web-based content management-system dat documenten verplaatst aan de hand van een beslispad. Dit SaaS-platform helpt organisaties om nog meer efficiency uit hun processen te halen door sneller beslissingen te kunnen nemen.

Het ECM-aanbod van Xerox draagt niet alleen bij aan de unieke documentworkflows van de juridische branche, de hypotheeksector en de zorg, ook aan de workflows op het gebied van gepersonaliseerde communicatie is veel aandacht besteed. Het aanbod maakt onderdeel uit van Xerox-innovatie, waaronder gepatenteerde tools voor tekst- en afbeeldingsanalyses, categorisatie en content-analytics.

  • Xerox Litigation Services bieden dienstverlening, technologie en advies om de logistiek van e-discovery te beheren.
  • Xerox Mortgage Services bieden intermediairs, hypotheekverstrekkers en -nemers de mogelijkheid tot elektronisch toegang tot hun documenten om deze te ondertekenen, op te slaan en te beheren. Deze mogelijkheid tot samenwerking zorgt voor een aanzienlijke versnelling van het goedkeuringstraject van hypotheken.
  • XMPie, a Xerox Company, biedt individueel communicatie management-oplossingen, waaronder StoreFlow, een alles-in-één web-to-print-oplossing waarmee webstores en marketingportalen kunnen worden opgezet en beheerd.
  • Het Xerox Ignite Educator Support Systeem, is een workflow- en softwareoplossing die met de hand gemarkeerde huiswerkopdrachten van studenten digitaal verwerkt. Op die manier kunnen docenten werkstukken veel sneller nakijken.
  • Midas+ Solution Suite is een software-suite voor de zorg waarin verschillende oplossingen zijn geïntegreerd, waaronder software voor case management, benchmarks, performanceverbeteringen en rapportagetools in het kader van wet- en regelgeving.

 

Over het Magic Quadrant van Gartner

Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of services die in het Magic Quadrant staan aan. Ook adviseert Gartner technologiegebruikers niet alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste ratings. De onderzoekspublicaties van Gartner bevatten de mening van het onderzoeksinstituut en zijn geen statement. Gartner geeft geen garanties, expliciet of impliciet, betreffende deze research, ook niet over de handelskwaliteiten of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Xerox DocuShare

Xerox DocuShare is een enterprise content management-platform, ontwikkeld door Xerox. DocuShare biedt mogelijkheden voor documentmanagement, procesautomatisering en paper-to-digital oplossingen. Het draagt bij aan kostenbesparing en productiviteit binnen organisaties die werken met Xerox Managed Print Services.  Ga voor meer informatie naar http://docushare.xerox.com/

Meer weten over Xerox Enterprise Content Management? Kijk dan op http://www.xerox.com/ecm.

 

-xxx-

 

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.

 

[1]  Gartner, Inc., “Magic Quadrant for Enterprise Content Management,” By Mark R. Gilbert, Karen M. Shegda, Kenneth Chin, Gavin Tay, Hanns Koehler-Kruener, 23 September 2013.