Breukelen, 16 juli 2013 – Xerox garandeert vanaf vandaag de kwaliteit van premium digitaal zelfkopiërend papier op niet-Xerox machines. Het papier is niet alleen geschikt voor desktopprinters maar ook voor digitale productiepersen, zoals de Kodak NexPress en HP Indigo. Dit wordt ondersteund door de uitbreiding van de papierrange met SRA3-formaat vellen.

“Ons digitaal zelfkopiërend papier is in de basis ontwikkeld om te gebruiken in onze eigen machines en was het eerste papier in de markt dat speciaal is ontwikkeld voor printen in kleur”, aldus Patrick van Dommelen, Document Supplies, Xerox Europa. “We zijn zo overtuigd van de kwaliteit en de mogelijkheden van dit papier dat we nu ook voor niet-Xerox machines een 100 procent kwaliteitsgarantie kunnen afgeven. Grafimediabedrijven die werken met printers en productiesystemen van andere merken kunnen nu ook profiteren van deze kennis en innovatie. Dit is een mooie kans voor ons resellerkanaal.”

Ga voor meer informatie naar www.xerox.nl of neem contact op met een Xerox Supplies Authorised Reseller.

-xxx-

 

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.