Breukelen, 22 mei 2014 – Channel partners van Xerox krijgen er nieuwe mogelijkheden bij om hun omzet te vergroten en de relaties met hun klanten te verstevigen. Als onderdeel van het Global Partner Program lanceert Xerox de Personalised Application Builder.

De Personalised Application Builder is een set met tools, trainingen en marketingmiddelen waarmee partners Xerox-applicaties zodanig kunnen aanpassen dat ze kunnen inspelen op de specifieke wensen van hun eigen doelgroepen. Om zich wel te blijven onderscheiden, kunnen ze deze applicaties direct onder hun eigen naam in de markt zetten.

Anders dan bij andere leveranciers, biedt de diversiteit in het Xerox-programma partners de mogelijkheid om gepersonaliseerde oplossingen aan te bieden, van kantoorapplicaties tot managed print services (MPS) en grafische toepassingen. Tools als de Xerox App Studio, software-ontwikkelpakketten voor MPS, workflow software FreeFlow en het Extensible Interface Platform (EIP) zijn onderdeel van de Personalised Application Builder. Deze toepassingen zijn afgestemd op alle mogelijke documentmanagement- en IT-infrastructuren. Partners kunnen hun eigen oplossingen bouwen of samenwerken met geautoriseerde ontwikkelaars van Xerox.

“Het is onze missie om partners te helpen hun omzet en winst te vergroten door Xerox-technologie en services te koppelen aan hun eigen unieke oplossingen, zodat zij hun klanten kunnen helpen hun dagelijkse werk eenvoudiger te maken”, aldus Wilco van Bezooijen, Xerox Country General Manager European Channel Group. “We maken deze missie waar, door onze partners snel en efficiënt nieuwe applicaties en services aan te reiken, waarmee ze direct kunnen inspelen op ontwikkelingen in het MKB en de markt voor documentmanagement.”

Global Partner Program

Xerox voert meer aanpassingen door in haar internationale partnerprogramma om de wereldwijde consistentie ervan te verbeteren. Zo biedt Xerox haar partners extra content, materialen en templates voor nieuwe (geautomatiseerde e-mail) campagnes. En een nieuwe SmartPad-app helpt mobiele salesteams met interactieve presentaties, video’s en brochures voor Android tablets en iPads. Het voordeel voor partners neemt daarmee met 30 procent toe.

-xxx-

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie meer dan 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.