Breukelen, 22 januari 2013 – Xerox heeft de titel Partner of the Year 2012 toegekend aan concessionair KC Business Solutions. Jean-Louis van Aerle, algemeen directeur van KC Business Solutions, nam de bijbehorende award in ontvangst van Hans de Jong, directeur European Channels Group bij Xerox Nederland.

“KC Business Solutions heeft ruimschoots voldaan aan de criteria die wij hanteren voor het toekennen van deze award”, licht Hans de Jong toe. “De mensen van KC Business Solutions hebben laten zien dat zij uitblinken in hun interne processen als certificering en kwaliteit, en in de realisatie van hun doelstellingen.”

Naast deze award werd in de Amsterdam Arena ook de XPPS (Xerox Partner Print Services) Award of the Year uitgereikt aan partner Xtandit. MPS (Managed Print Services) is voor Xerox en haar partners een steeds belangrijkere vorm van dienstverlening en Xtandit is de partner die het afgelopen jaar op dit gebied de meeste klanten ondersteunde.

Ook in het grafische segment beloonde Xerox haar partners. Gilles van Lieshout van Document Concepts nam de PSG (Production Services Group) Award in ontvangst.

Naast concessionairs die in de prijzen vielen, won multi-brand partner REX International de Multi-brand Award. Infotheek won de runner-up award van 2012. En tenslotte werd een aantal awards uitgereikt aan individuele medewerkers die zich in 2012 op bijzondere wijze voor Xerox en partners hebben ingezet.

 

-xxx-

 

Bijschrift bij afbeeldingen
1. Jean-Louis van Aerle (links) van KC Business Solutions neemt de Partner of the Year award in ontvangst van Hans de Jong (Xerox).

2. Bob Bron (links) van Xtandit neemt de XPPS Award in ontvangst van Hans de Jong (Xerox).

3. Gilles van Lieshout (links) van Document Concepts neemt de PSG Award in ontvangst van Hans de Jong (Xerox).

4. Willem Lok (links) van REX international neemt de Multi-brand Award in ontvangst van Hans de Jong (Xerox).

5. Joost Kokke (links) van Infotheek neemt de Runner up Award in ontvangst van Hans de Jong (Xerox).

Over Xerox Nederland
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

 

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.

 

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

 

Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.