Almere, 14 mei 2012
 
Na het winnen van de NCCA Partnership Award op 25 april jongstleden in Nederland heeft Unamic/HCN voor de tweede keer in korte tijd een prestigieuze brancheprijs gewonnen. Op donderdag 10 mei werden in de Event Brewery in Brussel de CAVIARS, de Belgian Contact Center Awards, uitgereikt. Unamic/HCN, A Xerox Company, won de CAVIAR voor Partnership met de case van TV VLAANDEREN/TeleSAT. De jury was vooral te spreken over de consistente klantervaring die Unamic/HCN biedt over alle contactkanalen heen, met als resultaat de hoogste klanttevredenheidscore in een onderzoek van TestAankoop. Unamic/HCN heeft bij de klantenservice voor TV VLAANDEREN en TeleSAT gezorgd voor een volledige integratie van front- en backoffice. In alle aspecten van de klantenservice is er een nauwe samenwerking en communicatie tussen Unamic/HCN en de M7 Group, eigenaar van digitale satelliet-TV aanbieders TV VLAANDEREN en TeleSAT.
 
Contactcentres.be reikte voor de vierde keer haar CAVIARS, de vernieuwde Belgian Contact Centre Awards, uit aan de bedrijven die het afgelopen jaar onderscheidend waren binnen de Belgische contactcentersector.
 
Over Unamic/HCN, A Xerox Company
Met meer dan 2.500 medewerkers en 14 vestigingen in Nederland, België, Suriname en Turkije legt, onderhoudt, managet en verbetert Unamic/HCN het klantcontact met de eindgebruikers van haar opdrachtgevers. Unamic/HCN is onderdeel van Xerox. Xerox Corporation is een wereldwijde marktleider voor business processes en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Xerox biedt uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Contactpersoon pers
Unamic/HCN Nederland, A Xerox Company
Nicole Koetze
Tel: 088 – 545 90 00
 
-------------------------------------------------
Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl