Breukelen, 15 maart 2016 – Xerox heeft haar ConnectKey®-technologie verder geoptimaliseerd en breidt daarmee de mogelijkheden uit van wat mfp’s kunnen doen op de werkplek. De veertien ConnectKey-enabled i-Series mfp’s zijn voorzien van kant-en-klare apps, die papierafhankelijke bedrijfsprocessen versnellen en het makkelijker maken voor gebruikers om samen en effectiever te werken.

Jim Rise, senior vice president, Office and Solutions Business Group bij Xerox: “Stel je eens voor dat een mfp een document kan vertalen in meer dan 35 talen of direct kan aanpassen om aan zakelijke behoeften van klanten te voldoen. Dat en meer is nu mogelijk met de ConnectKey-enabled i-Series mfp’s. Dit stelt bedrijven in staat verder te gaan dan alleen printen, scannen, faxen en kopiëren. Daarnaast geeft de vernieuwde technologie business partners meer mogelijkheden om diensten te bieden die nieuwe terugkerende inkomstenstromen genereren.”

Uitgebreide mfp-mogelijkheden

Xerox werd onlangs erkend door onderzoeksbureau IDC om haar ConnectKey mfp-oplossingen.1 Mfp’s die zijn gebouwd op het ConnectKey-platform, bieden een combinatie van technologie en software, een cruciaal voordeel voor kleine en grote organisaties.

De ConnectKey-enabled i-Series mfp’s passen zich continu aan de manier aan waarop bedrijven werken. Hierdoor kunnen organisaties meebewegen met de hedendaagse zakelijke trends, uitdagingen en kansen:

  • De nieuwe Xerox Easy Translation Service app helpt partners en bedrijven te profiteren van de markt voor taaldiensten en technologie. 2 Met deze unieke oplossing kunnen gebruikers een document scannen via hun mfp, er een foto van nemen met hun telefoon of deze uploaden naar een webportaal. Vervolgens is het mogelijk de bedrijfskritische informatie snel en veilig te vertalen in meer dan 35 talen.
  • Xerox App Studio 3.0 stelt business partners in staat om mfp’s op maat te maken met behulp van eenvoudige sjablonen. Deze sjablonen wijzigen en passen de user interface aan om deze met de bedrijfsprocessen te synchroniseren. Het Personalised Application Builder (PAB)-programma levert geavanceerd maatwerk en verbindt gebruikers met partners om samen complexe apps te bouwen die aan alle unieke workflow-eisen voldoen.

Maak mobiele medewerkers productiever

Om medewerkers de tools te geven die nodig zijn om te printen vanaf mobiele apparaten, zijn de ConnectKey-enabled i-Series mfp’s ontworpen met kant-en-klare mfp-apps die beschikbaar zijn in de user interface.

  • Met de @PrintByXerox App, een gratis mobiele cloud printoplossing, kunnen medewerkers en bezoekers veilig printen vanaf ieder mobiel of op het netwerk aangesloten apparaat op een mfp. Dit kan door middel van één e-mailadres zonder IT-ondersteuning.
  • Met de QR-Code app kunnen gebruikers verbinding maken en samenkomen op een ConnectKey-mfp, door middel van een eenvoudige scan van een QR-code op een telefoon of tablet. Gebruikers kunnen zo moeiteloos documenten scannen en afdrukken.

Gemakkelijker toegang tot cloudservices via apps

De Xerox App Gallery is vooraf toegevoegd in de user interface om gebruikers eenvoudig toegang te geven tot een scala aan apps van Xerox en partners.

De Xerox Mobile Link App stelt gebruikers in staat om met één klik op hun mobiele apparaat geautomatiseerde workflows te creëren, waarmee een Xerox-mfp op afstand te besturen is en documenten per fax, e-mail en cloudservices zoals OneDrive, Box, Dropbox en Google Drive te delen zijn. Daarnaast snijdt een nieuwe camerafunctie foto’s bij van documenten, die door een mobiel device zijn gemaakt, of zet ze recht. Medewerkers kunnen deze direct doorsturen naar relevante afdelingen. De applicatie is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Stefan Nilsson, CEO, Foxway International, een Xerox applicatieontwikkelingspartner: “Om te slagen in de huidige markt, moeten partners in staat zijn om hun klanten te voorzien van diensten die verder rijken dan enkel hardware. Door de integratie van ConnectKey-technologie en Foxway app cloud, gebouwd met het PAB-programma, profiteren onze eindklanten van de uitgebreide mogelijkheden en nieuwe functionaliteiten.”

Verbeterde beveiliging
Xerox ConnectKey-technologie blijft realtime bescherming tegen interne en externe bedreigingen bieden. Met de beveiliging van print en scanencryptie, en het verwijderen van afdruktaken bij het heropstarten, kunnen bedrijven zichzelf beschermen tegen datalekken en ervoor zorgen dat documenten vertrouwelijk blijven.

Beschikbaarheid

De nieuwe ConnectKey-enabled i-Series mfp’s zijn per direct te bestellen.

Bijschrift bij afbeeldingen: De Xerox-ConnectKey user interface en twee ConnectKey-enabled i-Series mfp’s.

-xxx-

Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met onze expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en onze kennis van wat gebruikers willen, verbeteren wij de workflow en versterken wij productiviteit, efficiëntie en personalisering. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers, actief in 180 landen, werken aan betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverlening, printapparatuur, software en oplossingen die het verschil maken voor onze klanten en hun klanten. Op 29 januari heeft Xerox een splitsing aangekondigd. De organisatie wordt opgesplitst in twee onafhankelijke, beursgenoteerde ondernemingen, een business proces outsourcing bedrijf en een document technology bedrijf. Xerox verwacht de splitsing eind 2016 te voltooien. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.