Op woensdag 13 maart a.s. organiseren 4CLOUD® en XA Graphic Solutions, in samenwerking met Xerox Nederland, het 4CLOUD Web-to-Print seminar. Een seminar waarin binnen een kort tijdsbestek de voordelen van Web-to-Print voor grafische ondernemers en haar klanten haarfijn uit de doeken gedaan wordt. Gedurende het interactieve seminar zal er uitgebreid ruimte zijn om in te gaan op de specifieke praktijksituatie van de deelnemers.

Tijdens het seminar zal niet alleen gesproken worden over het inzetten van Web-to-Print als extra verkoopkanaal, maar ook over hoe alle onderdelen van de grafische keten kunnen worden aangestuurd en gekoppeld. Dit bespaart niet alleen tijd, maar voorkomt ook faalkosten en verbetert het totale rendement van uw organisatie!

Speciale gastspreker Rob Stokmans, Marketing Manager Grafische Industrie Xerox Europa, zal aanvullend een presentatie geven over de trends en ontwikkelingen in de grafische industrie. Stokmans zal ingaan op de top 10 trends voor de grafische industrie in 2013; zoals dit uit recent marktonderzoek naar voren komt, inzoomen op het belang van marketeers als steeds belangrijker doelgroep en opdrachtgever voor grafische bedrijven, 7 gouden tips geven om bij deze doelgroep meer succes te boeken en stilstaan bij het veranderende communicatielandschap bij de opdrachtgevers van de grafische industrie. Na afloop zal hij een aantal gratis white papers verstrekken aan alle deelnemers, zodat zij na het bezoek met extra studiemateriaal huiswaarts zullen gaan.

Wilt u ook ervaren welke voordelen er voor u en uw klanten dankzij Web-to-Print binnen handbereik liggen?
Meld u dan voor het seminar aan via http://4cloud.eu/events. Het programma duurt van 16:00 t/m 19:00 uur en zal op woensdag 13 maart a.s. aan de Spacelab 1 te 3824 MR Amersfoort gehouden worden. Na afloop kan er in een informele sfeer verder worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

-xxx-

Over 4CLOUD®
4CLOUD® ontwikkelt, verkoopt, implementeert en ondersteunt sinds 2009 Web-to-Print en grafische Workflow Management software. De 4CLOUD® Web-to-Print oplossing is volledig open van architectuur en kan met nagenoeg alle MIS- en workflowoplossingen communiceren via onder meer JMF/JDF, waaronder Xerox Freeflow producten. Alle 4CLOUD® applicaties worden volledig in eigen huis ontwikkeld - door Nederlandse programmeurs met een gedegen grafische achtergrond - in directe samenspraak met de gebruikers van deze software. Dit resulteert in een vanuit de praktijk gericht, uniek en fraai gestileerd product waarbij iedere grafische ondernemer zich vrijwel direct thuis zal voelen.

Met ruim 60 installaties in Nederland is 4CLOUD® marktleider op het gebied van grafische online bestelomgevingen. Dit zijn veelal combinaties van open webshops en gesloten bestelomgevingen voor bestaande klanten, waarbinnen huisstijlbewaking op basis van templates geboden kan worden. Meer informatie op www.4cloud.eu.