Breukelen, 4 juni 2014 –  OSN Nederland BV, expert op het gebied van levering en onderhoud van multifunctionele printers (MFP’s), gaat de samenwerking aan met Xerox. OSN werkt door heel Nederland en biedt een totaalconcept waarbij de belangrijkste strategie groei in printing is. Als nieuwe partner zal OSN haar klanten het complete portfolio van Xerox voor de kantoormarkt gaan aanbieden. Naast de levering van de printapparatuur zal OSN zich toeleggen op het implementeren van workflow-toepassingen gebruikmakend van het Xerox portfolio, zoals Connectkey.

Met deze samenwerking vergroot OSN haar aanbod op het gebied van printoplossingen en is zij in staat haar klanten een nog completer totaalconcept aan te bieden. Voor Xerox betekent de overeenkomst de volgende stap in de channelstrategie en een versteviging van haar positie in de markt.

Thijs Bosman, commercieel directeur van OSN Nederland BV: “OSN heeft de afgelopen jaren, samen met haar moederorganisatie Scholten Awater, gewerkt aan verdere groei binnen het marktgebied documentmanagement. Met de komst van de Xerox proposities zullen wij nog daadkrachtiger onze multi-brand strategie verder kunnen ontplooien.”

“Wij hebben als doel het MKB steeds beter te bedienen en dat is alleen mogelijk met behulp van een professioneel landelijk dekkend partnernetwerk, met partners die bewezen toegevoegde waarde bieden”, aldus Wilco van Bezooijen, Country General Manager European Channels Group bij Xerox. “Wij willen onze partners helpen zich te onderscheiden met onze producten, of het nu gaat om printers of oplossingen, zodat zij hun klanten kunnen helpen beter te ondernemen. Het partnership van OSN sluit hier naadloos op aan.”

-xxx-

Bijschrift bij afbeelding: van onder naar boven, van links naar rechts: Chris Tito - Algemeen directeur bij OSN, Sander Poel – Channel Business Manager bij Xerox, Thijs Bosman - Commercieel directeur bij OSN en Jaap Ozinga, DGA van OSN

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie meer dan 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.