Breukelen, 28 juli 2014 – De open dagen die Xerox voor haar callcenter activiteiten in Enschede organiseerde zijn succesvol verlopen. Op de open dagen in juni en juli zijn meer dan 130 potentiële nieuwe medewerkers afgekomen. Het doel van deze middagen was om geïnteresseerden te informeren over de verschillende soorten vacatures en hen de kans te bieden om op een laagdrempelige manier met Xerox kennis te maken. Zij kregen bovendien direct de mogelijkheid om een sollicitatiegesprek te voeren met een van de recruiters van Xerox.

Voor meerdere projecten is Xerox op zoek naar klant adviseurs. Deze adviseurs focussen zich ofwel op het beantwoorden van vragen en geven van adviezen op maat, ofwel op cross- en upselling activiteiten op basis van de behoefte van de klant.

Robèrt van Diem, VP CBPO Noord-Europa bij Xerox: “De events waren een groot succes. Wij hebben ruim 150 vacatures opengesteld bij Xerox en om deze allemaal te vullen zijn zulke open dagen zeer geschikt. De bezoekers kregen een presentatie en een rondleiding door het pand. Zo konden zij direct de sfeer proeven, vragen stellen en een indruk krijgen hoe het is om bij ons te werken. Door het klantcontact continu te verbeteren, helpen wij onze opdrachtgevers bij het bouwen van langdurige klantrelaties.”

Wekelijks instromen
Voordat nieuwe medewerkers beginnen bij Xerox volgen ze een uitgebreide fulltime training. De komende periode kunnen nieuwe medewerkers (bijna) elke week aan zo’n training beginnen. Meer informatie over de vacatures is beschikbaar via www.callcenter-job-enschede.nl of 088-5459888.
 

-xxx-

 

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie meer dan 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.