Breukelen, 13 mei 2014 – Met de lancering van het Genuine Xerox Rewards-programma is het aanschaffen van verbruiksartikelen een stuk interessanter geworden. Dit programma is uniek in de markt en beloont klanten die originele Xerox solid ink en toner gebruiken voor hun (multifunctionele) printers met punten. Via het programma kunnen klanten sparen voor meer dan 300 miljoen artikelen, zoals films, boeken, reisartikelen, cadeaubonnen en Xerox apparatuur.

Naast de voordelen die het Rewards-programma biedt, is het gebruik van originele Xerox verbruiksartikelen voordelig omdat de apparatuur beschermd wordt. Bovendien garandeert het gebruik van originele verbruiksartikelen jarenlange kwaliteit van de output. Klanten die aan het programma meedoen, ontvangen direct 1000 punten, 1 punt voor elke euro die besteed is aan Xerox-supplies en 100 extra punten voor elke machine die geregistreerd is.

Het Genuine Xerox Rewards-programma bevat verder de volgende voordelen:

  • De beloningspunten worden bij elkaar opgeteld onafhankelijk van waar de verbruiksartikelen aangeschaft zijn, zoals Xerox-partners, resellers, winkels en webshops.
  • Ook een klein aantal beloningspunten kan worden ingewisseld.
  • Beloningspunten kunnen worden ingezet als cadeaus voor familie en vrienden of als donaties voor een goed doel.
  • Bij deelname toekomstige activiteiten van het programma kunnen klanten extra beloningspunten verzamelen.
  • Bij actieve deelname aan het programma (minimaal een keer per jaar) verlopen de beloningspunten niet.

Kijk voor meer informatie over Genuine Xerox Rewards en de lijst van machines die in aanmerking komen op www.xerox.nl/rewards

 

-xxx-

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.