Breukelen, 19 april 2013 – Met als doel de capaciteit op de IT-afdeling volledig voor IT-taken in te zetten, heeft Inalfa Roof Systems uit Venray gekozen voor de managed print services van KNNS Business Solutions. KNNS neemt daarmee het volledige onderhoud en beheer van de multifunctionele printers (mfp’s) van Inalfa over en zorgt bovendien voor voldoende voorraad aan printsupplies. Voor de internationaal opererende producent van schuifdaken voor auto’s betekent dat een besparing op de printkosten, plus 0,5 fte interne resources die beschikbaar komt voor de specialistische kernactiviteiten van de IT-afdeling. De dienstverlening van KNNS is gebaseerd op de Xerox Partner Print Services (XPPS).

Truus Zorg, ICT Manager Europe bij Inalfa Roof Systems: “We streven er als IT-afdeling naar om alles wat kosteneffectiever kan of als routinematig kan worden beschouwd uit te besteden. De afdeling is klein, dus we moeten slimme keuzes maken, zeker als we faciliterend en ondersteunend willen zijn aan de business. De snelle service en goede bereikbaarheid van KNNS maken dat mogelijk. De goede relatie en prettige wisselwerking maken het bedrijf een ideale partner voor ons.”

Als onderdeel van de managed print service, koos Inalfa Roof Systems voor mfp’s uit de Xerox 7500 serie. “De service en het beheer bieden we vanuit ons nieuwe kantoor in Wijchen”, vertelt Jean-Louis van Aerle, directeur van KNNS Business Solutions. “In onze aanpak hebben we de servicegerichtheid en technologiefocus van Xerox doorvertaald naar dienstverlening voor het MKB en MKB+. We zien dat de bedrijfszekerheid en financiële duidelijkheid die we met deze dienstverlening bieden, juist in deze tijd erg belangrijk zijn voor bedrijven en ondernemers. Door sparringpartner te zijn voor onze klanten, krijgen ze altijd een oplossing op maat.”

-xxx-

 

Bijschrift bij afbeeldingen

  1. Kantoorpand Inalfa Roof Systems in Venray
  2. Productielijn voor daksystemen bij Inalfa Roof Systems

Over Inalfa Roof Systems

Inalfa Roof Systems is een van 's werelds grootste producenten van schuifdaken en daksystemen voor de automobiel industrie en marktleider op het gebied van truckdaken. Inalfa Roof Systems is wereldwijd vertegenwoordigd in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië.

In het bedrijf in Venray werken meer dan 650 medewerkers aan de ontwikkeling en assemblage van technologisch hoogwaardige schuifdaken en daksystemen voor diverse gerenommeerde automobielmerken zoals BMW Group, Daimler AG, Chrysler Group, Ford, General Motors, Volkswagen-Audi Group, Volvo, Citroën, Chery, Geely, Hyundai-Kia, Land Rover, Renault-Nissan Alliance en vele anderen. Het hoofdkantoor bevindt zich eveneens in Venray. Meer informatie op www.inalfa-roofsystems.com.

Over KNNS Business Solutions

KNNS (spreek uit: Kennis) is de nieuwe naam van het op 1 januari 2013 gefuseerde NMA ICT Solutions en KC Business Solutions. De nieuwe onderneming verenigt vakkennis op het gebied van ICT, business software en printing met de daarbij behorende service en supplies. KNNS biedt eersteklas oplossingen voor ondernemers in het MKB en MKB+. Het nieuwe KNNS is een onderneming met ruim 100 medewerkers en is gevestigd in Wijchen. KNNS heeft daarnaast vestigingen in Eindhoven en Tilburg en een magazijn in Beuningen. Meer informatie op www.knns.nl.

Over Xerox Nederland

Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.

Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.