Breukelen, 13 juni 2012 – Amco, specialistische uitgeverij in rouwdrukwerk, gaat specifiek voor de uitvaartbranche een samenwerking aan met Xerox. Naast voorbedrukt rouwdrukwerk, blanco luxe papiersoorten en een uitgebreide digitale beeldbank, biedt Amco nu ook hoogwaardige printers, waarmee uitvaartondernemers alle dagen van de week zelf en tegen lagen kosten het printwerk kunnen verzorgen.
 
Roy Knol, directeur van Amco: “De vraag van de markt wordt steeds individueler, waardoor we zien dat bij uitvaartondernemers sterk de behoefte ontstaat om maatwerkproducten en -diensten te kunnen leveren. Gezien de noodzaak van de branche om dit 24/7 te kunnen doen, vindt het printwerk bij voorkeur in eigen beheer plaats. Met onze oplossing rekenen we af met inefficiënte voorraden. Ondernemers kunnen het rouwdrukwerk met ons luxe blanco papier en de printers van Xerox geheel zelfstandig, op basis van de individuele klantvraag, volledig opmaken en afdrukken. Zo blijven er geen halffabricaten op de plank liggen. Onze digitale beeldbank maakt het bovendien mogelijk om alle persoonlijke wensen van de klant mogelijk te maken. Dit alles zonder in te leveren op de kwaliteit.”
 
“Gebruiksgemak en lage kosten, dat is waar het in bijna iedere branche om draait”, aldus Hans de Jong, Country General Manager European Channels Group bij Xerox. “We helpen bedrijven als Amco graag om ook in een nichemarkt hun klanten persoonlijk te bedienen en groei in hun dienstverlening te realiseren. Onze Phaser 7800 kleurenprinters bieden bijvoorbeeld alle gebruiksgemak en kleurkwaliteit om het in eigen regie verzorgen van rouwdrukwerk eenvoudig en kostenefficiënt te maken, zelfs voor papiersoorten tot 350 grams.”

-xxx-
 
Over Xerox Nederland
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl