Breukelen, 13 mei 2015 – Foxway, de eerste Xerox Personalised Application Builder (PAB) Authorised Developer, heeft onlangs de eerste Xerox 'on device' app store geïntroduceerd, met daarin zeven nieuwe apps voor multifunctionals geschikt voor Xerox ConnectKey® Technology.

Met deze apps wordt het mogelijk om eenvoudig snelkoppelingen te maken, de printer in de cloud te integreren, de gebruiker te verbinden met de servicedesk, verbruiksartikelen te bestellen of automatisch een serviceverzoek in te dienen.

“Vanaf nu kunnen alle multifunctionele printers geschikt voor Xerox ConnectKey® Technology profiteren van deze nieuwe apps”, aldus Stefan Nilsson, CEO bij Foxway, een Xerox PAB Authorised Developer.

De meeste apps zijn gratis. Premium apps zijn ook beschikbaar als 30 dagen proefversie.

“Wij hebben er vertrouwen in dat met de introductie van de Foxway Appstore meer partners hun klanten zullen gaan informeren over de applicatie, de reeks apps die beschikbaar is in onze app store en zo de introductie van nieuwe apps in de Foxway Appstore zullen stimuleren”, vervolgt Stefan Nilsson.

Foxway werd aangekondigd als Xerox PAB Authorised Developer in september 2014. De apps staan gereed voor download in de Foxway Appstore.

 

-xxx-

 

Over Foxway

Foxway is een innovatieve IT-onderneming gericht op het verbeteren en personaliseren van printoplossingen voor bedrijven middels software, systeemintegratie en applicatieontwikkeling op maat. Dankzij de ruime expertise kan Foxway gepersonaliseerde tools leveren waarmee klanten het volledig potentieel van de unieke behoeften van hun klanten kunnen ontsluiten. Vind meer informatie over Foxway op www.foxway.com

Over Xerox
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox®, Xerox en Design® en Versant® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. XMPie® en uDirect® zijn handelsmerken van XMPie, A Xerox Company. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.