Breukelen, 30 januari 2016 – Tijdens de jaarlijkse Partner Kick-off in de Harbour Club in Amsterdam heeft Xerox vier partners beloond met een Partner of The Year Award. Xtandit, de grootste business partner van Xerox, heeft naast de Production Partner of The Year ook de algehele Partner of the Year Award in ontvangst mogen nemen. Document Concepts is de Grafische Reseller of the Year. XA is de XPPS Partner of the Year en ASI Document Management mag zich Multibrand Partner of The Year noemen.

Xtandit heeft binnen de grafische industrie en inhouse repro’s een sterke groei doorgemaakt en door de niet-aflatende blik op de (internationale) kantoormarkt deze beide awards verdiend. XA heeft dit jaar door snelle implementatie van managed print services bij de klanten, door gebruik te maken van een nieuwe tool, de Xerox Partner Print Services (XPPS) award gewonnen. Document Concepts heeft groei doorgemaakt in alle segmenten (workflow en printen) en hun passie en creativiteit voor blije klanten heeft vruchten afgeworpen. ASI heeft met hun jonge ambitieuze team een grote sprong gemaakt door in alle productgroepen omzetgroei te laten zien.

Wilco van Bezooijen, Xerox directeur European Channel Group: “Onze partners zijn erg gedreven en verdienen allemaal onze waardering, maar deze partners springen eruit. Met ons indirecte verkoopkanaal zijn wij in staat het MKB beter te bedienen, zowel in de grafische als de kantoormarkt.”

 

-###-

Over Xerox
Xerox is een technologiebedrijf van $11 miljard, een marktleider die door innovaties de wereld helpt te communiceren, verbinden en werken. Onze expertise doet er nu meer dan ooit toe, omdat klanten op zoek zijn naar verbeteringen in productiviteit en klanttevredenheid en het verhogen van winstgevendheid. We doen dit voor bedrijven van klein tot groot, MKB, grote corporate ondernemingen, overheden, grafimediabedrijven en marcom dienstverleners, en tevens voor onze partners die hun klanten bedienen. We begrijpen wat de kern van hun werk is – en alle vormen die dit kan aannemen. We omarmen de complexe wereld van papier en digitaal. Kantoor en onderweg. Persoonlijk en sociaal. Elke dag over de hele wereld – in meer dan 160 landen – navigeren onze technologie, software en mensen succesvol tussen deze kruisingen. We automatiseren, personaliseren, verpakken, analyseren en beveiligen informatie zodat onze klanten op versnelde wijze verder kunnen komen. Voor meer informatie bezoek ons op www.xerox.nl.

XEROX® en XEROX, zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.