Breukelen, 9 november 2012 – XMPie, A Xerox Company, de marktleider voor multichannel software-oplossingen voor te personaliseren direct-mailcampagnes, introduceert StoreFlow. StoreFlow bestaat uit uStore 7.0, de volledig geïntegreerde versie van de toonaangevende web-to-print- en marketingportaaloplossing van XMPie en Xerox FreeFlow Connect, een component van de FreeFlow-suite voor geautomatiseerde workflow van drukwerkopdrachten.
“Web-to-print is op dit moment in de grafische industrie een populaire software-applicatie, die gekenmerkt wordt door veel verschillende aanbieders”, vertelt Rob Stokmans, marketing manager grafische industrie bij Xerox Nederland. “Door het bundelen van XMPie uStore met Xerox FreeFlow Connect, hebben wij een uitgebreide web-to-print-oplossing op de markt gebracht, die zich duidelijk onderscheidt van andere aanbieders door de mate van automatisering die met deze oplossing mogelijk is.”
uStore 7.0 voegt belangrijke functies toe aan StoreFlow, zoals:
  • JDF-ondersteuning
  • Social media integratie
  • Toevoeging van productprofielen
  • Prijs plug-in voor het integreren van klantspecifieke prijsmechanismen
  • Uitgebreide rapportage met Excel-grafieken en draaitabellen
  • Uitgebreide en geautomatiseerde pre-flighting
  • Integratie met LivePerson (Live Chat functie)
Wat uStore 7.0 uniek maakt is de naadloze koppeling met Xerox FreeFlow Connect. Dit betekent dat webshopbeheerders van een StoreFlow-configuratie, inclusief de FreeFlow Connect-integratie, workflows bestaande uit meerdere stappen kunnen definiëren. De workflows zorgen voor de automatisering van de opmaak en impositie, de toevoeging van snijtekens, kleurenbalken, watermerken, paginarotatie, pagina-invoegingen en dergelijke. Kortom, alles wat nodig is om digitaal ingediende drukwerkopdrachten efficiënt gereed te maken voor productie.
Door het combineren van het uStore-aanbod van XMPie met Xerox FreeFlow Connect, is een unieke web-to-print-oplossing gecreëerd die grafimediabedrijven in staat stelt om relevante, persoonlijke documenten aan te bieden en daarbij gebruik te maken van de efficiëntie van een volledig geautomatiseerde, computergeregelde workflow. StoreFlow helpt grafische bedrijven met het realiseren van een hogere productiviteit en een betere ROI.
De Nederlandse introductie van XMPie StoreFlow staat gepland voor december 2012.
----------------------
Over XMPie
XMPie®, A Xerox Company, is de toonaangevende aanbieder van softwareoplossingen voor geïndividualiseerd communicatiemanagement (Individualized Communications Management, ICM). XMPie stelt gebruikers uniek in staat om gebruik te maken van klantinformatie en om 1:1 marketingcampagnes met meerdere kanalen efficiënt en effectief te beheren voor een hogere respons en een spectaculair investeringsrendement. XMPie-softwareoplossingen maken gebruik van het Adobe®-platform en zijn beschikbaar in drie compatibele productlijnen: uDirect® Print voor printen van variabele gegevens voor desktop, PersonalEffect® voor op server gebaseerde, geïntegreerde cross-media-communicatie, en XMPie Hosted Services voor op abonnement gebaseerde Software as a Service (SaaS)-oplossingen. Randmodules voor aangepaste configuraties zijn beschikbaar, inclusief de bekroonde uImage® voor personalisatie van afbeeldingen en grafische personalisatie; uStore® voor gepersonaliseerde Web-to-print en marketingportals; uChart® voor dynamische tabellen en grafieken; XMPie e-Mail Service™ voor gepersonaliseerde levering en volgen van e-mail; PersonalEffect Analytics voor rapportage en analyse van campagneprestaties; uDirect Video voor videopersonalisatie van filmkwaliteit; en XMPie Mapping Service™ voor gepersonaliseerde plattegronden en stadsplattegronden. XMPie heeft haar hoofdkantoor in New York en een R&D-centrum in Israël, en verkoop, ondersteuning en professionele services in de VS, Europa en Azië/Pacifisch gebied. Voor meer informatie gaat u naar www.xmpie.com.
 
Voor open commentaar, zienswijzen uit de bedrijfstak en weergaven van evenementen, gaat u naar www.facebook.com/xmpie, www.twitter.com/xmpie, blog.xmpie.com of www.youtube.com/xmpie.
 
© 2012 XMPie®, A Xerox Company. Alle rechten voorbehouden. XMPie, het XMPIE-logo, StoreFlow, uStore en de slogan “one to one in one” zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van XMPie, en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. Alle andere namen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
 
Mediacontact
Christine Winter
XMPie, A Xerox Company
+1 (585) 4222019
 
Ellis Akkermans
Marcommit PR
+31 (0)35 5822730