Uniek schrijfproject waaruit de kracht blijkt van samenwerken en laten zien hoe mensen communiceren, met elkaar verbonden zijn en werken

Een ongekende samenwerking tussen schrijvers van wereldfaam en creatieve talenten. Xerox Project: SET THE PAGE FREE laat hoofdstukken zien van elke schrijver, inclusief een gedicht en een lied, die samen het ultieme verhaal vertellen van de moderne werkplek. Elk met zijn eigen creatieve perspectief op de wereld van werk.

SetThePageFree.com laat een ongekende reeks bijdragen zien van verschillende mensen. De website kent korte video’s, exclusieve foto’s, stukjes uit het boek en podcasts van de schrijvers als Lee ChildJoshua FerrisRoxane Gay en Gary Shteyngart. En in de komende tijd komen daar nog bijdragen bij van Jonathan Ames, Billy Collins, Jonathan Coulton, Sloane Crosley, Jonathan Safran Foer, Chip Kidd, Valeria Luiselli, Alain Mabanckou, Aimee Mann en Joyce Carol Oates.

Xerox is altijd gericht op het innoveren van de manier waarop de wereld communiceert, verbonden is en werkt. In dit kader betekent dit het leveren van bijzondere ervaringen die mensen vrijelijk laat samenwerken in zowel hun eigen fysieke wereld als de digitale wereld. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Xerox technologysoftware en apps helpen bij het samenwerken aan dit project – of het nu gaat om vertalingen met de Xerox Easy Translator Service appvoice recognition technologie of het scannen en delen van het werk in de cloud.

“We zitten in het hart van de veranderingen die plaatsvinden op de moderne werkplek,” zei Jeff Jacobson, chief executive officer, Xerox. “Het maakt niet uit of je als schrijver boeken vol schrijft, een verkoper bent die zich voorbereidt op een klantbezoek of een MKB die wil uitbreiden, mensen willen gemakkelijk kunnen werken, waar zij ook zijn. Dit project laat zien dat dit mogelijk is..”

Als onderdeel van dit project, helpt Xerox het bestrijden van wereldwijde ongeletterdheid door donaties aan 92nd Street Y en Worldreader.

Worldreader, een wereldwijde nonprofit organizatie, deelt Xerox geloof in de kracht van technologie. Zij maken het mogelijk dat meer dan 50.000 kinderen en families in 50 landen gratis kunnen lezen in hun digitale bibliotheek elke maand.

Het boek zal een gratis eBook worden en eind oktober klaar zijn.

Voor updates van dit project inclusief video’s, podcast interviews, en meer informatie over het boek en mensen die eraan bijdragen, zie SetThePageFree.com en volg #SETTHEPAGEFREE.

Het project was ontwikkeld met partner van Xerox Y&R New York, met  media strategie en uitvoering door MEC Global.