De Meern, 7 januari 2020 - Xerox heeft haar intrek genomen in een nieuw kantoor in De Meern. Dit kantoor is ook het nieuwe onderkomen van Veenman. Beide organisaties blijven zelfstandig opereren, met elk hun eigen bekende identiteit en dienstverlening. Het nieuwe kantoor vergemakkelijkt de communicatie, de interactie en kennisdeling tussen beide bedrijven.

Herman Levert, VP Xerox Nederland: “Doordat we samen in één pand gehuisvest zijn wordt samenwerken nog gemakkelijker. Een aantal ondersteunende staffuncties zoals Finance en HR, en service- en onderhoudsactiviteiten, kunnen we nu samenvoegen. Veenman blijft zich richten op het MKB+-segment, terwijl Xerox de grotere bedrijven bedient. Het aanbod aan diensten en producten sluit goed op elkaar aan. Maar belangrijker is dat we onze krachten met Veenman bundelen. Samen met onze klanten kunnen wij innoveren en hen de allerbeste technologische oplossingen bieden om hun informatievoorziening te optimaliseren.”

Beide bedrijven verwachten dat het nieuwe kantoor de dynamiek en creativiteit van hun eigen organisatie beter kan ondersteunen. Net als de voormalige kantoren in Breukelen en Rotterdam (Veenman) is ook dit kantoor ingericht als een Smart Office en fungeert het ook als een showroom. Hierdoor kunnen Veenman en Xerox innovatieve technologische oplossingen in de praktijk aan hun klanten demonstreren.

Het nieuwe adres van Xerox is:

Rijnzathe 12

3454 PV De Meern

De huidige telefoonnummers blijven tot nadere informatie van kracht.

XXX

Over Xerox
In dit tijdperk van intelligent werken denken wij niet alleen aan de toekomst, wij maken de toekomst. Xerox Corporation is een innovatief technologiebedrijf met een focus op de kruising van de digitale en fysieke wereld. Wij gebruiken automatisering en next-generation personalisatie om productiviteit te bevorderen, groei te stimuleren en de wereld veiliger te maken. Elke dag helpen onze innovatieve technologieën en intelligente werkoplossingen – Powered by Xerox ® – mensen met communiceren en beter te werken. Ontdek meer op www.xerox.nl en volg ons op Twitter via @Xeroxnederland.