Breukelen, 26 oktober 2016 – Xerox heeft Roberto Evoli (46) en Atif Maooied (34) aangesteld als salesmanagers voor transportservices. Beide heren zijn verantwoordelijk voor het transportportfolio in de Nordics, Groot- Brittannië, Nederland, Baltische staten en Oost- en Midden-Europa. Evoli en Maooied houden zich in hun nieuwe functie bezig met het uitbreiden van het Xerox-klantportfolio, onder andere op het gebied van intelligente transportsystemen (ITS), parkeeroplossingen, elektronische tolheffing en smart ticketing. De focus ligt hierbij op de landen waar de Xerox transportservices nog niet volledig worden vertegenwoordigd. Met de indiensttreding van de twee salesmanagers verwacht Xerox haar zichtbaarheid in de markt te vergroten.

Beide salesmanagers brengen een schat aan kennis en expertise in het bedrijf. Maooied heeft ruim tien jaar ervaring in de internationale transportsector en is nauw betrokken geweest bij baanbrekende ontwikkelingen, zoals de OV-chipkaart in Nederland. Voor dit project was hij vier jaar als consultant werkzaam bij HTM. Maooied was onder andere betrokken bij de invoer van smart ticketing in het Verenigd Koninkrijk. Evoli werkte zes jaar als senior salesmanager bij LG CNS en was onder andere verantwoordelijk voor de verkoop van ITS in Europa. De focus lag hierbij op transportmanagementoplossingen, automatische betaalsystemen, fleet-managementsystemen en passagiersinformatiesystemen.

Dirk Abeling, senior vice president sales transportation bij Xerox: “Om marktleider te blijven in intelligente vervoersystemen doen we doorlopend marktonderzoek en blijven we ons aanbod in transportoplossingen continu optimaliseren en uitbreiden. De jarenlange ervaring van Roberto en Atif binnen de transportsector maken hen uitermate geschikt hier een waardevolle bijdrage aan te leveren. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat de heren de zichtbaarheid van Xerox in de transportmarkt gaan versterken en gemeentes helpen bij het realiseren van hun smart city-doelstellingen.”


                                                           -xxx-
 

Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met de expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en kennis van wat gebruikers willen, verbetert Xerox de workflow en wordt productiviteit, efficiëntie en personalisering versterkt. De medewerkers creëren in 180 landen betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverlening, printapparatuur, software en oplossingen die het verschil maken voor Xerox-klanten en hun klanten. Op 29 januari heeft Xerox een splitsing aangekondigd. De organisatie wordt opgesplitst in twee onafhankelijke, beursgenoteerde ondernemingen. Xerox Corporation, als document technology en document outsourcing bedrijf en Conduent Incorporated, een business process services bedrijf. Xerox verwacht de splitsing eind 2016 te voltooien. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.