Breukelen, 21 februari 2014 – Interoffice, leverancier van kantoorinrichting, kantoorartikelen en print- en softwareoplossingen, heeft een partnership gesloten met Xerox. De multi-brand reseller uit Winschoten, met een sterke regionale functie, biedt vanaf nu een nieuw totaalconcept voor kantooromgevingen, waarbij meubels, printers, hard- en software en supplies als één pakket kunnen worden afgenomen. Interoffice zal het complete portfolio van Xerox voor de kantoormarkt als onderdeel van haar totaaloplossing gaan aanbieden. Daarnaast zal Interoffice zich toeleggen op het implementeren van workflow-toepassingen gebruikmakend van het Xerox softwareportfolio. Interoffice heeft grote plannen met de afdeling en hierdoor gekozen om Interoffice Document Solutions B.V. per 1 januari 2014 als separaat bedrijf onder de Interwinngroep te plaatsen.

“Groei in printing vormt een belangrijk onderdeel van onze strategie”, aldus Thijs Helmers, directeur van Interoffice. “Door de samenwerking met Xerox vergroten wij ons aanbod op het gebied van printoplossingen en zijn we in staat de noordelijke regio van Nederland een uitermate breed totaalconcept voor kantooromgevingen aan te bieden.”

“We hebben ons als doel gesteld het MKB optimaal te bedienen en dat is alleen mogelijk door een substantiële groei in het kanaal”, aldus Wilco van Bezooijen, Country General Manager European Channels Group bij Xerox. “Of het nu gaat om printers of oplossingen, wij willen onze partners helpen zich te onderscheiden met onze producten, waarmee zij hun klanten kunnen helpen nog beter te ondernemen. Voor Xerox betekent de overeenkomst met Interoffice de volgende stap in de kanaalstrategie, waarmee we onze positie in deze regio verstevigen.”

 

-xxx-

 

Bijschrift bij afbeelding: v.l.n.r. de twee Accountmanagers van Interoffice voor de Xerox-lijn: Eddie Bousema en Lucas Luider en rechts Sander Poel, Channel Businessmanager bij Xerox.

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.