Breukelen, 23 januari 2019 – Tijdens de jaarlijkse Channel Kick-Off kijkt Ryan Bark, Xerox directeur Channels terug op 2018 en eert bijzonder goed presterende partners met Awards. Er zijn diverse categorieën: grafisch, multibrand, monobrand en (overall) Partner of the Year. En daarbij is er een Innovatie Award.

PrinterXpert is zowel de Grafische Partner als overall Partner of the Year geworden. Een echte ondernemer, succesvol in de verkoop van Xerox Versant digitale persen. Tevens hadden zij successen in de verpakkingsmarkt met de Xerox iGen5 pers die geschikt is voor zeer zware substraten. Naast de successen in de grafische industrie groeit PrinterXpert met dubbele getallen. Arlo Swartz nam de prijzen in ontvangst van Xerox algemeen directeur Herman Levert.

De Award voor Multibrand Partner of the Year is gegaan naar PCI. Zij groeien jaar over jaar vooral door de verkoop aan nieuwe klanten. In 2018 hebben zij bovenal een heel groot contract binnengehaald.

De Monobrand Partner of the Year is KNNS Business Solutions. Met hun propositie heeft KNNS een slag gemaakt naar “solution en services” met hun klantenbenadering buiten de “box”. Ze maken IT simpel met totaaloplossingen als een service.

DocumentConcepts heeft veel kennis en kunde in de grafische markt en innoveert met hardware en software met nieuwe toepassingen. Zij hebben de innovatieve Xerox Iridesse als eerste partner goed bestudeerd en al in 2018 verkocht. Daarom hebben zij de Innovatie Award gewonnen.

Fotobijschrift: De Awarduitreiking aan PrinterXpert, PCI, KNNS en DocumentConcepts.

 

XXX

 

Over Xerox
Xerox Corporation is een technologieleider die de manier waarop de wereld communiceert, verbindt en werkt innoveert. We begrijpen wat de kern is van het delen van informatie - en alle vormen die het kan aannemen. We omarmen de integratie van papier en digitaal, de toenemende vraag naar mobiliteit en de behoefte aan naadloze integratie tussen werk en privé. Elke dag helpen onze innovatieve printtechnologieën en intelligente werkoplossingen mensen te communiceren en op een betere manier te werken. Ontdek meer op Xerox.nl en volg ons op Twitter op @Xeroxnederland.