Breukelen, 9 september 2013 – Xerox reikt ook dit jaar the Best-of-the-Best Awards uit. Dit is een regelmatig terugkerende contest tussen de Xerox Premier Partners wereldwijd. Uit 52 landen hebben de grafimediabedrijven die voorop lopen in de industrie hun beste campagne en/of applicatie ingestuurd.

Er zijn diverse categorieën, waar per categorie drie prijswinnaars zijn gekozen: Boeken / Brochures / Digitaal & Offset / Digitale Verpakkingen / Direct Marketing / Foto Publishing / Transpromo. In Nederland zijn er zeven prijzen gewonnen door vier bedrijven. Jubels met hun Cahier (Boeken), Pondres met vergaande personalisering (Digitaal & Offset), De Budelse met verpakkingen in kleine oplagen voor de farmaceutische industrie (Digitale Verpakkingen), Pondres met een klantcase (Direct Marketing), De Budelse met een mooie fototoepassing (Foto Publishing) en Mailstreet met een klantcase (Transpromo).

Marcel Martens, General Manager Graphic Communications van Xerox: “Wij zijn er trots op dat Nederland zoveel winnaars kent en onze klanten hier wereldwijd erkenning voor krijgen. Het is duidelijk dat deze grafimediabedrijven voorop lopen in de markt bij het verrassen van hun klanten en wij helpen ze daarbij graag.”

Bij vragen over de oplossingen per segment kunt u zelf contact opnemen met de prijswinnaars.

-xxx-

Bijschrift bij afbeeldingen (van links naar rechts):

Budelse: Dharminder Biharie, Marcel Martens, Ursula Burns (Xerox) en Hans Geurtjens (De Budelse)

Mailstreet: Dharminder Biharie, Marcel Martens (Xerox), Lammert van Keulen (Mailstreet), Ursula Burns (Xerox) en Erik de Zee (Mailstreet)

Jubels: Dharminder Biharie (Xerox), Fred Jubels (Jubels), Ursula Burns (Xerox), Jeroen van Druenen (Jubels) en Marcel Martens (Xerox)

Pondres: Dharminder Biharie (Xerox), Albert van der Zwan (Pondres), Ursula Burns (Xerox), Gert-Jan ten Klei (Pondres) en Marcel Martens (Xerox)

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.