Breukelen, 23 december 2010 – Xerox organiseert tijdens de Grafische Vakbeurs Gorinchem, van 1 tot en met 3 februari, iedere dag voor aanvang van de beurs het seminar ‘De grafische industrie in vogelvlucht’. Tijdens dit seminar geeft Xerox een overzicht van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de Nederlandse grafische industrie. Met praktische tips van experts uit de markt worden handvatten aangereikt hoe je als grafimediabedrijf deze trends en ontwikkelingen kunt benutten. Het seminar start een uur voor de aanvang van de beurs.
 
Agenda seminar
 
11.30 uur
Ontvangst
12:00 uur
Welkomstwoord Elly Langeveld, Marketing Manager bij Xerox
12:05 uur
‘Trends en ontwikkelingen grafische industrie’ door Ed Boogaard,columnist en grafisch journalist
12:25 uur
‘Economische vooruitzichten grafische industrie’ door Edse Dantuma, Econoom bij ING en columnist bij Compres
12:40 uur
‘Wat moet je als grafisch bedrijf met Social Media?’ door Erik van Buuren, partner bij Socialgrafisch en co-auteur van het ‘Social Media Cursusboek voor Grafici’
12:55 uur
‘Cloud computing voor grafische bedrijven’ door Martijn Groot, Commercieel directeur Peecho
13:10 uur
Samenvatting & Conclusies
13:15 uur
Start Grafische Vakbeurs
 
Het seminar is met een entreebewijs voor de beurs gratis toegankelijk. Bezoekers kunnen zich vanaf 10 januari aanmelden voor het seminar en voor een gratis toegangsbewijs voor de beurs op www.xeroxipadactie.nl. Het seminar wordt gehouden in de Evenementenhal Gorinchem, waar ook de Grafische Vakbeurs plaats vindt, aan de Franklinweg 2. Xerox is ook aanwezig op de beurs met een stand, waarin de nadruk wordt gelegd op SaaS-oplossingen voor grafimediabedrijven en waar bovendien twee nieuwe machines een beursprimeur beleven, namelijk de Xerox Colour 1000 Pers en de Xerox Colour 550/560. Xerox is te vinden op de standnummers 148, 149, 156 en 157.

------------------------
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 133.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox®  en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox®  en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.    
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl