Breukelen, 25 mei 2011 – Xerox organiseert op dinsdag 21 juni de Real Business Live! sessie ‘Het nieuwe mobiele werken; duurzaam efficiënt besparen’. Het nieuwe mobiele werken staat bij veel organisaties hoog op de agenda en biedt de mogelijkheid om efficiënter te werken en flexibeler om te gaan met schaarse resources en tegelijkertijd te werken aan duurzame doelstellingen. Tijdens de compacte, praktische en informatieve sessie wordt getoond hoe ‘het nieuwe werken’ gekoppeld kan worden aan nieuwe mobiele oplossingen die medewerkers tot hun beschikking hebben. Dit leidt tot het optimaliseren van flexibiliteit en efficiency van bedrijfsprocessen en het verlagen van de kosten. Ook worden er tijdens de sessie handvatten aangereikt waarmee organisaties alerter kunnen reageren op marktomstandigheden en zo toekomstbestendiger kunnen worden.
 
Paul-Peter Feld van Xerox zal bijvoorbeeld laten zien dat werkelijke duurzaamheid in de snel veranderende wereld niet voortkomt uit een klant-leveranciersrelatie, maar vanuit gezamenlijke en overeenkomstige belangen, gedeeld leiderschap en co-creatie. Paul Gaiser van Xerox vertelt hoe inzicht en actief beheer van het totale printerpark de kosten verlagen en tegelijkertijd de inzetbaarheid, efficiency en servicegraad verhogen. Daarnaast zal er een introductie worden gegeven van de nieuwste ‘vaste inkt’ multifunctionele kleurenprinter, de ColorQube, waarmee organisaties duurzaam, efficiënt en kostenbesparend kunnen printen. Ook wordt de nieuwe Mobile Print Solution gepresenteerd, waarmee mobiel werkende professionals eenvoudig en veilig e-mails, presentaties en andere bedrijfsdocumenten printen vanaf iedere smartphone of met e-mail uitgerust apparaat.
 
Programma
 
14.30 uur
Ontvangst
15.00 uur
Welkomstwoord van Elly Langeveld, Marketing Manager Xerox Nederland
15.15 uur
‘Van groen naar blauw’ door Paul Peter Feld, Director Human Resources & Organisation
15.45 uur
‘Hoe duurzaam is printen met de ColorQube?’ door Wim Harmsen, Business Manager Office Systems Xerox Nederland. 
16.10 uur
‘Printen vanaf je mobieltje’, door Gerard Kruijt, Solutions Business Manager Xerox Nederland
16.30 uur
‘Manage uw printing gerelateerde kosten met MPS’, door Paul Gaiser, XPPS Business & Development Manager Xerox Nederland
16.50 uur
Discussieronde
17.00 uur
Demonstratie van de Xerox Mobile Print Solution met aansluitend een borrel
 
Aanmelden en locatie
Real Business Live! vindt plaats op het kantoor van Xerox Nederland aan de Corridor 5 te Breukelen. Meer informatie, de gedetailleerde agenda en de mogelijkheid tot gratis aanmelding zijn te vinden op http://www.xerox-event.com/rbl/hnmw.
 
-XXX-
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 133.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl