Breukelen, 30 oktober 2013 − Technologie- en servicesbedrijf Xerox organiseert in samenwerking met ondernemers adviesbureau Dienstencentrum KVGO op 14 november het branche-event Lean Six Sigma voor grafische ondernemers. Deelnemers leren tijdens deze dag aan de hand van praktische methoden, technieken en tools om met Lean de efficiency en winstgevendheid van hun organisatie te optimaliseren.

Als wereldwijd marktleider in digitaal productieprinten levert Xerox niet alleen het volledige portfolio aan oplossingen, waaronder technologie, workflow en business development tools, die klanten kunnen inzetten om succesvol te zijn. Xerox richt zich ook op het delen van kennis over efficiëntere bedrijfsvoering. De Lean-filosofie richt zich op het vergroten van de klantwaarde met minder inspanning, fouten, materiaal, energie, tijd en ruimte. Het ultieme doel van Lean is om het beste bedrijfsresultaat te bereiken door verspillingen zo veel mogelijk te elimineren. Robin Pesch en Richard Hoogerwerf, Lean Engineers van Vistaprint, zullen vanuit de praktijk vertellen hoe zij Lean binnen Vistaprint geïmplementeerd hebben en welke resultaten zij bereikten.

Programma
13.30 uur        Registratie

14.00 uur        Inleiding Lean Six Sigma - Rob van de Fliert, Business  Efficiency Manager bij Xerox Nederland

15.30 uur        Pauze

16.00 uur        Lean Simulatie Game - Tobias op den Brouw, Adviseur bij Dienstencentrum KVGO

16.15 uur        Van Lean manufacturing naar Lean Marketing - Tobias op den Brouw, Adviseur bij Dienstencentrum KVGO

17.00 uur        Lean Manufacturing praktijkvoorbeeld Vistaprint

17.30 uur        Borrel en netwerkmogelijkheden

18.30 uur        Einde

Aanmelden en locatie
Het Lean Six Sigma evenement vindt plaats op donderdag 14 november  2013 op het kantoor van Xerox Nederland aan de Corridor 5, te Breukelen. Ga voor meer informatie en gratis aanmelden naar: http://www.xerox-event.com/unlockingpotential/grafischlean

-xxx-

 

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.