Breukelen, 1 juni 2011 – Xerox is net als voorgaande jaren partner van het KLM Open, het grootste golftoernooi op Nederlandse bodem. Xerox sponsort door inzet van haar technologie, software en oplossingen, waardoor de organisatoren in staat zijn full swing een evenement van deze omvang neer te zetten. Zowel het dames- als het herentoernooi is onderdeel van de overeenkomst.
 
“We zetten tijdens dit evenement voor het eerst de Xerox mobile print oplossing in, waarmee journalisten, de European Tour organisatie en de bezoekers van het KLM Open 2011 eenvoudig kunnen printen vanaf hun smartphone”, aldus Martijn Brand, algemeen directeur van Xerox Nederland. “Het Deloitte Ladies Open en het KLM Open zijn een fantastisch podium om onze mogelijkheden te demonstreren, ons merk te presenteren en onze relaties te ontvangen in een sportieve omgeving. Bovendien sluiten de CO2-doelstellingen van beide toernooien goed aan bij onze eigen milieudoelstellingen, waarbij wij klanten helpen hun impact op het milieu te verminderen.”
 
Het Deloitte Ladies Open vindt komend weekend plaats op Golfclub Broekpolder in Vlaardingen en het KLM Open is 8 tot en met 11 september 2011 op de Hilversumsche Golfclub.
                                                                    
Elsemieke Havenga, toernooidirecteur Deloitte Ladies Open: “We zijn erg blij met Xerox als trouwe partner van het toernooi. De ontwikkelingen die Xerox doorvoert in de technologie van haar producten dragen sterk bij de verbetering en verdere ontwikkeling van het toernooi. ”
 
-xxx-
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 133.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl