Breukelen, 27 maart 2015 – Xerox is door InfoTrends uitgeroepen als leider in Managed Print Services (MPS). Dit kondigt InfoTrends aan in haar Managed IT Infrastructuur rapport: Managed Print Services1. Volgens InfoTrends is de MPS-leverancier leider door haar meest breed gedifferentieerde MPS-aanbod. “Xerox heeft een gevestigd MPS-programma met een bijzonder gevarieerd klantenbestand, bestaande uit kleine en grote bedrijven in verschillende industrieën. Xerox kijkt ver vooruit en vereenvoudigt MPS door veel van de monitoring en rapportagefuncties te automatiseren.”

Herman Levert, General Manager Large Enterprise Operations bij Xerox (Nederland) B.V.: “Onze leidende positie toont de waarde aan van de Next Generation MPS voor onze klanten in workflow automatisering, beveiliging, mobiliteit en duurzaamheid. Onze dienstverlening slaat een brug tussen de digitale en de papieren werkomgeving, zodat ondernemingen het maximale uit hun content en data kunnen halen en daarmee hun productiviteit kunnen verhogen.”

De Next Generation MPS van Xerox kent een drie fasenbenadering: evalueren & optimaliseren, beveiligen & integreren en automatiseren & vereenvoudigen. Deze fases brengen de papieren en digitale wereld bij elkaar. In iedere fase hebben we diensten en oplossingen waardoor organisaties – groot en klein – slimmer kunnen werken, hun productiviteit kunnen verhogen, klanten sneller kunnen bedienen en met het gebruik van data zakelijke resultaten kunnen verbeteren. Het Xerox MPS-aanbod beheert op een proactieve wijze de document levenscyclus van een onderneming waardoor onze klanten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.

In het rapport zijn tevens de partnerships met Hyland Software en Datawatch opgenomen. Deze partnerships hebben geholpen bij het differentiëren van het MPS-portfolio, evenals de bijbehorende producten en diensten. Ook wordt in het rapport verwezen naar Xerox CompleteView Pro, een oplossing die de hele printomgeving, ondersteunende workflow en dienstverlening om documenten te analyseren in één dashboard weergeeft.

1InfoTrends Managed IT Infrastructure: Managed Print Services, maart 2015

 

-xxx-

 

Over Xerox
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. XMPie® en uDirect® zijn handelsmerken van XMPie, A Xerox Company. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.