Breukelen, 11 juli 2013 – Xerox, een technologie gedreven serviceorganisatie die bedrijven helpt eenvoudiger te werken, is dit jaar voor het tiende jaar op rij sponsor van het KLM Open, het grootste golftoernooi op Nederlandse bodem. Het is een speciaal jaar voor Xerox aangezien zij ook haar vijftig jarig bestaan in Nederland viert en het 75 jaar geleden is dat xerografie werd uitgevonden.

Het KLM Open vindt plaats van 12 tot en met 15 september 2013 op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort. Xerox sponsort door inzet van haar technologie en services, waardoor de toernooi-organisatie mede in staat is full swing een evenement van deze omvang neer te zetten. Zowel het Deloitte Ladies Open dat begin juni is gehouden, als het KLM Open zijn onderdeel van de overeenkomst.                                                                  

“In dit jubileumjaar zijn wij verheugd wederom onze ondersteuning van het KLM Open aan te bieden”, aldus Martijn Brand, algemeen directeur van Xerox Nederland. “De sportieve sfeer gecombineerd met de gastvrijheid van dit toernooi bieden ons de mogelijkheid een prachtig weekend met onze relaties door te brengen.”

Martijn van der Meulen, Managing Partner TIG Sports: “We zijn trots dat Xerox zich ook dit jaar als sponsor aan het KLM Open verbindt. Xerox is al sinds 2004 bij het KLM Open betrokken en daarmee een van de langst dienende sponsoren van het toernooi. Het is van grote waarde dat we als organisatie gebruik kunnen maken van de expertise en professionele apparatuur die Xerox biedt.”

-xxx-
 

Over het KLM Open
Het KLM Open is onderdeel van de European Tour. Het toernooi wordt ondersteund door de partners KLM, Deloitte en ABN AMRO en wordt georganiseerd door TIG Sports. Titelverdediger is de Zweed Peter Hanson. Het KLM Open is een van de best bezochte meerdaagse sportevenementen van Nederland en is in 2012 voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot het meest duurzame golftoernooi van Europa. Het totale prijzengeld voor 2013 bedraagt €1,8 miljoen. Meer informatie over het toernooi vindt u op www.klmopen.nl.

 

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.