Breukelen, 14 maart 2011 – Xerox introduceert het iGen Advantage Programma. Met dit programma kunnen grafische ondernemers, op basis van een korte termijn huurovereenkomst en tegen aantrekkelijke instaptarieven, gebruikmaken van het iGen platform. Het Xerox Advantage Programma zorgt met dit aanbod niet alleen voor lagere kosten, maar ook voor meer flexibiliteit. Grafische ondernemers krijgen nu op een laagdrempelige manier toegang tot de hoge afdrukkwaliteit en productiviteit van de iGen. Het iGen Advantage Programma omvat een driejarige overeenkomst en biedt de mogelijkheid om al na twee jaar – zonder boeteclausule – over te stappen naar een nieuwe (huur)overeenkomst voor een iGen4 of Colour Pers 1000.
 
“Door te investeren in een Xerox iGen3 of iGen4 is een flink aantal grafimedia bedrijven in Nederland er de afgelopen jaren in geslaagd om hun bedrijfsstrategie succesvol om te buigen of hun organisatie een flinke impuls te geven”, aldus Marcel Martens, directeur large accounts bij Xerox Nederland. “Deze bedrijven werden daardoor serieuze spelers op de markt voor digitaal drukken met diensten als printing-on-demand, web-to-print en het digitaal drukken van verpakkingen. Voor sommige grafische ondernemers was een investering in een iGen echter niet haalbaar. Met het Xerox Advantage Programma maken we onze moderne technologieën daarom nu tegen lagere kosten en met meer flexibiliteit ook toegankelijk voor die groep ondernemers. En helpen we onze klanten nieuwe toepassingen voor hun klanten te realiseren.”
 
-xxx-

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 133.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
-------------------------------------------------

Bijschrift bij foto: Xerox iGen3 in basisconfiguratie
 
Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 en voor perszaken:  
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com 
Volg ons op Twitter: www.twitter.com/xeroxnederland of dicussieer mee via Facebook: www.facebook.com/xeroxnederland