Breukelen, 21 juni 2012 - Xerox is door Gartner in het leiderskwadrant van het Magic Quadrant for Comprehensive Finance and Accounting Business Process Outsourcing, Global 2012[1] geplaatst.
 
In het rapport staat: “De huidige leiders presteren goed, met zowel een duidelijke visie op marktontwikkelingen als de actieve ontwikkeling van competenties om hun marktleiderspositie te behouden. Het grote aantal F&A BPO spelers in dit kwadrant delen over het algemeen een superieure marktkennis, hebben een wereldwijd klantenbestand, een uitgebreid netwerk aan distributiecentra met meertalige diensten, een goede balans tussen transactie- en high-end F&A, en een innovatief en marktgericht aanbod.”
 
De commitment van Xerox om te groeien binnen finance & accounting blijkt uit haar wereldwijde groei. Xerox is in deze sector actief op 90 locaties in 47 landen wereldwijd. Vorig jaar stond de teller nog op 47 locaties in 20 landen.
 
“We investeren continu in mogelijkheden en groei terwijl we ons tegelijkertijd blijven focussen op productiviteit. Zo geven we onze klanten meer mogelijkheden om beter in te spelen op de behoeften van hun organisatie en kun klanten”, aldus Rich Dobbs, senior managing director Finance & Accounting, Financial Services Group van Xerox. “Naast de integratie van Xerox document management technologieën in ons aanbod, hebben we onze end-to-end F&A-toepassingen versterkt met behulp van nieuwe diensten voor technologie en business analytics.”
 
Als aanvulling op haar financiële dienstverlening nam Xerox onlangs Symcor Services U.S. over, om financiële instellingen extra te ondersteunen bij het aanpassen aan de grote verandering van papieren naar digitale betaalmogelijkheden. Xerox creëert daarmee een aanbod van financiële dienstverlening dat als één van de breedste en meest complete in de markt kan worden beschouwd.
 
Het Magic Quadrant is een door Gartner ontwikkelde onderzoekstool om bedrijven te evalueren op hun totaalvisie en de expertise op het gebied van implementatie en uitvoering.
 
-xxx-
 
Over Xerox Nederland
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl
 
 

[1] Gartner “Magic Quadrant for Finance and Accounting BPO” by Cathy Tornbohm, May 30, 2012.