Breukelen, 13 november 2014 – Xerox is door Gartner, Inc. in het leiderskwadrant geplaatst van het Magic Quadrant voor Managed Print en Content Services Worldwide 20141. In dit rapport onderzoekt Gartner de groeiende rol van managed content services samen met managed print services (MPS). Xerox is in het rapport het hoogst gewaardeerd dankzij de complete visie en het vermogen om deze uit te voeren.

Xerox’s nieuwe generatie MPS heeft een driefase-strategie: evalueren & optimaliseren, beveiligen & integreren en automatiseren & vereenvoudigen. Deze fases zijn ontworpen om de papieren en digitale wereld samen te brengen, zodat organisaties in staat zijn eenvoudig, veilig en kosteneffectief te printen.

“De manier waarop content gebruikt, gedeeld en opgeslagen in de huidige mobiele werkomgeving welke vraagt om voortdurende beschikbaarheid, is een van de drijvende krachten achter een succesvolle MPS betrokkenheid”, zegt Mike Feldman, President Large Enterprise Operations bij Xerox. “De plaatsing in het Gartner's Magic Quadrant voor Managed Print en Content Services is een kroon op ons werk. Dit toont aan dat wij de juiste strategie hanteren en onze zakelijke klanten zo goed mogelijk helpen om hun op papiergebaseerde bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te optimaliseren.”

Naast de plaatsing in het Gartner Magic Quadrant, is Xerox door Quocirca Ltd voor het vijfde jaar op rij benoemd tot MPS marktleider wereldwijd. Verder is Xerox benoemd tot leider in de IDC MarketScape Worldwide Managed Print en Document Services Hardcopy Vendor Assessment2.

1Gartner, “Magic Quadrant for Managed Print and Content Services Worldwide,” By Ken Weilersten, Sharon McNee and Elizabeth Kim, October 2014

2 IDC MarketScape, “Worldwide Managed Print and Document Services Hardcopy”

 

-xxx-

 

Over het Magic Quadrant
Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of services die in het Magic Quadrant staan aan. Ook adviseert Gartner technologiegebruikers niet alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste ratings. De onderzoekspublicaties van Gartner bevatten de mening van het onderzoeksinstituut en zijn geen statement. Gartner geeft geen garanties, expliciet of impliciet, betreffende deze research, ook niet over de handelskwaliteiten of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Xerox
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

XEROX®, XEROX, DocuShare® en ConnectKeyTM zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.