Breukelen, 12 november 2014 – Xerox kondigt twee nieuwe strategische partnerships aan om de migratie van papier naar digitaal te versnellen binnen de overheid, retail, gezondheidszorg, verzekeringen en financiële dienstverlening.

“Bedrijven kennen de waarde van digitalisering en zijn op zoek naar manieren om dit te realiseren. De samenwerking met Hyland en Datawatch versterkt onze volgende generatie Managed Print Services, waarbij alles draait om de ondersteuning van bedrijven naar een meer digitale, productieve en papierloze werkomgeving”, aldus Mike Feldman, President Large Enterprise Operations bij Xerox.

Hyland, de ontwikkelaar van OnBase, een geautomatiseerde workflow- en contentmanagement oplossing, helpt klanten van Xerox hun dagelijkse effectiviteit te verbeteren. Dit doen zij door het vereenvoudigen van belangrijke bedrijfsprocessen zoals klantcommunicatie, het verstrekken van kredieten, het openen van rekeningen en het administreren van claims en patiëntregistratie. “Wij zijn al ruim 20 jaar betrokken bij de transformatie van contentmanagement. Nu meer dan ooit hebben organisaties eenvoudig en direct toegang tot informatie nodig om relevant te blijven en bestaansrecht te behouden”, stelt Bill Priemer, President en CEO bij Hyland en ontwikkelaar van OnBase. “Door de technologie van Xerox te integreren met onze oplossingen kunnen wij een nieuwe stap zetten in het verbeteren van de manier waarop mensen werken.”

Klanten van Xerox kunnen dankzij Datawatch hun retail supply chain processen tussen distributiecentra en winkels automatiseren. Met behulp van bestaande datafeeds creëert Datawatch een papierloze totaaloplossing, die handmatige, foutgevoelige administratieve werkzaamheden elimineert. Met behulp van visuele analyses worden complexe data snel inzichtelijk gemaakt en eenvoudig weergegeven. Hierdoor zijn medewerkers in staat de informatie snel op te nemen en actie te ondernemen. Michael A. Morrison, President en CEO bij Datawatch: “Het onttrekken van data uit zowel papieren als digitale formulieren, kan een ‘make-or-break-situatie’ zijn voor bedrijven. Voortbouwend op Xerox’ jarenlange ervaring en expertise in de retail, kunnen we klanten helpen effectiever om te gaan met real-time data.”

 

-xxx-

 

Over Xerox
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

XEROX®, XEROX, DocuShare® en ConnectKeyTM zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Over OnBase van Hyland

OnBase is een flexibele en uitgebreide enterprise contentmanagement oplossing die organisaties helpt met het beheren van documenten en data om bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Dankzij de integratie met alledaagse bedrijfsapplicaties, biedt OnBase waar en wanneer dan ook directe toegang tot kritische bedrijfsinformatie. OnBase groeit mee op veranderende behoeftes van organisaties. Voor meer informatie kijk op www.OnBase.com.

Over Datawatch Corporation

Datawatch Corporation biedt visuele data discovery software die elke vorm van data optimaliseert, ongeacht de variëteit, snelheid en het volume. Hiermee levert Datawatch de volgende generatie analytics en helpt bedrijven voorruit door het onthullen van waardevolle inzichten. Het hoofkantoor van Datawatch staat in Chelmsford, Massachusetts met andere vestigingen in New York, Londen, München, Stockholm, Singapore, Sydney en Manilla. Voor meer informatie kijk op www.datawatch.com.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.