Breukelen, 4 februari 2011 – Op de Grafische Vakbeurs in Gorinchem hebben Martijn Brand van Xerox Nederland, Christian Kessen van Xerox België en Hein Stevens van BührmannUbbens het contract getekend voor de partnerovereenkomst voor samenwerking in de Benelux.
 
Volgens Brand is BührmannUbbens een toonaangevende speler in de grafische markt en daarom een goede partner. Hij geeft aan dat door middel van een compleet portfolio BührmannUbbens nu met aanvulling van de digitale printoplossingen van Xerox een full service provider in de grafische markt is.
 
Volgens Hein Stevens is dit partnership het juiste antwoord op de vraag van klanten. Xerox is onmiskenbaar een partij met toegevoegde waarde. “Ik ben zeer verheugd dat wij nu een ketenpartner zijn in de grafische industrie naast levering van het papier.”
 
-xxx-
 
Over BührmannUbbens
BührmannUbbens neemt een onafhankelijke positie in als grootste totaalleverancier van grafisch papier, kantoorpapier, verpakkingen, digitale print&press systemen, zeefdruk- en signmaterialen en als producent van enveloppen. Naast het leveren van producten richt de organisatie zich ook op kostenbesparende concepten en totaaloplossingen voor de klant. BührmannUbbens werkt internationaal met vestigingen in Nederland, België en Duitsland waar tezamen ca. 600 mensen werken. Zij maakt sinds 2003 onderdeel uit van PaperlinX, één van de grootste multicontinentale papiergroothandels ter wereld.
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 133.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox®  en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox®  en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Bijschrift bij afbeelding: vlnr boven: Hunkar Benek (BührmannUbbens), Bart Gerard (Xerox Belux), Peter Walraven (Xerox Nederland), vlnr onder: Martijn Brand (Xerox Nederland), Hein Stevens (BührmannUbbens), Christian Kessen (Xerox Belux)
 
Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 en voor perszaken:   
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans  +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl
 
BührmannUbbens
Suzanne van Gaale +31 575 598563 of s.vangaale@buhrmannubbens.nl