Breukelen, 15 mei 2017 - EDP, European Digital Press Association heeft tijdens FESPA in Hamburg zijn jaarlijkse Awards Ceremony gehouden. Een van de Award winnaars is de Xerox Brenva HD, in de categorie losblad kleurenprinters tot B3 formaat met meer dan 600.000 prints per maand. De Brenva is vorig jaar geïntroduceerd tijdens drupa. Het is een losblad productie inkjetpers.

EDP bestaat uit 20 grafische bladen en websites. Zij evalueren, beoordelen en erkennen de beste technologische ontwikkelingen (producten, software, digitale printers, post-press oplossingen, inkten) met een EDP Award. Criteria zijn kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, lage productiekosten. Met de EDP Awards worden de beste ontwikkelingen in software, print, finishing en supplies erkend.

Daarom zijn we er trots op te kunnen vermelden dat de Xerox Brenva HD een Award heeft gewonnen. Xerox collega uit Duitsland Oliver Nolte heeft de Award in ontvangst genomen.

Meer informatie over de Awards vind je hier (www.edp-award.com).

Over Xerox

 Xerox is een technologiebedrijf van $11 miljard, een marktleider die door innovaties de wereld helpt te communiceren, verbinden en werken. Onze expertise doet er nu meer dan ooit toe, omdat klanten op zoek zijn naar verbeteringen in productiviteit en klanttevredenheid en het verhogen van winstgevendheid. We doen dit voor bedrijven van klein tot groot, MKB, grote corporate ondernemingen, overheden, grafimediabedrijven en marcom dienstverleners, en tevens voor onze partners die hun klanten bedienen. We begrijpen wat de kern van hun werk is – en alle vormen die dit kan aannemen. We omarmen de complexe wereld van papier en digitaal. Kantoor en onderweg. Persoonlijk en sociaal. Elke dag over de hele wereld – in meer dan 160 landen – navigeren onze technologie, software en mensen succesvol tussen deze kruisingen. We automatiseren, personaliseren, verpakken, analyseren en beveiligen informatie zodat onze klanten op versnelde wijze verder kunnen komen. Voor meer informatie bezoek ons op www.xerox.nl.