Breukelen, 6 december 2016 – Xerox breidt haar portfolio op het gebied van Communicatie en Marketing Solutions uit en introduceert verbeteringen binnen haar Document Transaction Processing Services. Beide diensten helpen grote ondernemingen om hun front- en backoffice processen effectiever te beheren en kosten te besparen. Deze nieuwe dienstverlening vormt een aanvulling op de Xerox expertise op het gebied van automatisering en helpt ondernemingen om de overstap te maken van papieren naar digitale processen.

Verbeterde klantcommunicatie
De communicatie- en marketingdiensten van Xerox stellen ondernemingen in staat om de uitwisseling van klantinformatie te beheren tijdens elke fase van de customer lifecycle; van het werven, registreren en bedienen van klanten tot het verdiepen van de klantrelatie. Het doel is om voor verbeterde klantinteracties en merkbekendheid te zorgen en belangrijke input te verzamelen voor het verbeteren van de klanttevredenheid en het klantbehoud.

Het uitgebreide dienstenaanbod omvat momenteel:

“Onze diensten helpen bedrijven om effectiever met hun klanten te communiceren via uiteenlopende kanalen en om belangrijke bedrijfsprocessen te automatiseren”, aldus Herman Levert, Algemeen Directeur van Xerox Nederland. “Zo slaagde een multinational in de farmaceutische industrie erin om met Collateral Management Services het aantal marketingleveranciers terug te brengen van zestig naar slechts één. Daarmee kon de onderneming 25 procent besparen op marketingcampagnes.”

In het onderzoeksrapport Digitalisering op het Werk van Xerox geeft meer dan de helft van de respondenten aan dat hun bedrijfsprocessen nog altijd grotendeels of geheel op papier zijn gebaseerd. Ongeveer een derde communiceert met klanten op papier en niet via e-mail of sociale media.

Overstap van papieren naar digitale bedrijfstransacties

Verbeteringen van de Xerox Document Transaction Processing Services helpen grote ondernemingen met het digitaliseren, vastleggen, verwerken en analyseren van data, zodat ze beter gefundeerde beslissingen kunnen nemen. De diensten bieden onder meer ondersteuning voor:

  • Inkomende klantcommunicatie
  • Debiteuren en crediteuren
  • Beheer van medische dossiers
  • Digitalisering van verouderde dossiers

“We hebben met eigen ogen gezien hoe deze oplossing de operationele efficiëntie vergroot en informatiegerelateerde werkprocessen versnelt”, aldus Levert. “Zo ging een wereldwijd energiebedrijf een samenwerking aan met Xerox voor het digitaliseren van hun inkomende facturen. De kosten van de factuurverwerking daalden hierdoor met de helft, terwijl de verwerkingstijd werd teruggebracht van ruim twee weken tot slechts één dag.”

Beschikbaarheid

De Communicatie- en Marketing Solutions en Document Transaction Processing Services van Xerox zijn per direct beschikbaar.

-xxx-

 

Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met onze expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en onze kennis van wat gebruikers willen, verbeteren wij de workflow en versterken wij productiviteit, efficiëntie en personalisering. Meer dan 130.000 Xerox-medewerkers, actief in 180 landen, werken aan betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverlening, printapparatuur, software en oplossingen die het verschil maken voor onze klanten en hun klanten. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox®, Xerox en Design® en iGen® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.