Breukelen, 10 februari 2014 – Tijdens de jaarlijkse Partner Kick-off heeft Xerox de Business Partner of the Year Award uitgereikt aan XA Document Solutions.

Wilco van Bezooijen, Xerox directeur European Channel Group: “XA Document Solutions is een loyale business partner die ruim aan de criteria voldeed. Het team van Martijn Jansen is enorm gedreven en zij waren met name succesvol in het behalen van nieuwe klanten (met als resultaat 50% van de totale omzet). Door het combineren van Xerox-technologie en -diensten met hun eigen vorm van dienstverlening helpen zij hun klanten het werk makkelijker te maken.”

Martijn Jansen, algemeen directeur van XA Document Solutions: “Deze award vormt een tastbaar bewijs van onze toewijding aan het meest innovatieve merk in onze branche: Xerox. Nieuwe producten en samenwerkingen die XA gedurende het afgelopen jaar heeft uitgerold, zoals de intelligente documentverwerking van XA-Ware en Aangetekend Mailen, hebben hun vruchten afgeworpen. Ik dank het hele XA team voor hun grootse inzet. Dit is alweer een award om trots op te zijn!”

Xtandit werd dit jaar MPS Partner of the Year. Zij waren het meest succesvol in het positioneren en implementeren van managed print services bij hun klanten. Met name niet-Xerox apparatuur wordt nu door Xtandit beheerd. Vorig jaar ontving Xtandit ook al internationale erkenning voor prestaties op het vlak van managed print services.

CDS Haaglanden werd de Multi-brand Partner of the Year. Center voor Document Solutions (CDS) is een echte ondernemer, met flinke groei in tijden van tegenwind.

-xxx-

 

Bijschrift bij afbeeldingen:

Foto 1. v.l.r.n. Patrick Murris (Xerox), Martijn Jansen (XA Document Solutions), Wilco van Bezooijen (Xerox) en Marco Temperilli (XA Document Solutions).

Foto 2. v.l.n.r. Patrick Murris (Xerox), Bob Bron (Xtandit) en Wilco van Bezooijen (Xerox).

Foto 3. v.l.n.r. Patrick Murris (Xerox), Joost van der Togt (CDS Haaglanden) en Wilco van Bezooijen (Xerox).

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.