Breukelen, 4 juli 2013 − Xerox heeft Wilco van Bezooijen (43) benoemd tot Country General Manager voor de Nederlandse divisie van de European Channels Group (ECG). In deze functie zal hij zich gaan richten op het verder uitbouwen van de indirecte verkoopstrategie in de verschillende marktsegmenten en het aantrekken van nieuwe partners.

Na zijn opleiding heeft Wilco diverse functies bekleed in de printing en publishing markt bij Ricoh Nederland B.V., Ricoh Europe B.V. en Kyocera Mita Nederland B.V. Tevens was hij eigenaar en managing director van Ricoh Document Center Midden Nederland. Wilco is zijn loopbaan begin jaren negentig gestart als verkoper bij Xerox.

Wilco van Bezooijen: “In mijn rol binnen de ECG zie ik het als een uitdaging om samen met partners in Nederland het marktaandeel van Xerox te verhogen. We hebben een enorme ambitie om in deze dynamische markt te groeien door middel van gerichte programma’s om ons indirecte verkoopmodel uit te breiden. Dit model, de ambities binnen de ECG en de potentie van het merk Xerox binnen het partnerkanaal zijn voor mij de belangrijkste zaken geweest om te kiezen voor deze geweldige uitdaging.”

Martijn Brand, Algemeen Directeur Xerox Nederland: “Met zijn ervaring in de branche zal hij een sterke rol spelen bij het uitbouwen van ons resellerkanaal. Wij investeren continu in het verder stroomlijnen van de bedrijfsprocessen, met als doel de manier waarop partners met ons samen kunnen werken steeds makkelijker te maken. Om zo gezamenlijk met onze producten en oplossingen het MKB nog beter bedienen.”

 

-xxx-

 

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.