Breukelen, 18 november 2014 –Xerox kondigt de benoeming van Sue Watts aan als Executive Vice President van business en operations planning voor Xerox Services. Momenteel wordt 57 procent van Xerox’ omzet gegenereerd door de Services tak. Naar verwachting stijgt dit aandeel in 2017 naar twee derde.

Robert Zapfel, President van Xerox Services Business: “Sue is een veteraan in onze industrie en heeft veel ervaring met het leiden van multinationals en organisatieveranderingsinitiatieven op het gebied van business process outsourcing (BPO), applicatiebeheer en -ontwikkeling en IT-outsourcing (ITO). Als Executive Vice President gaat ze de ontwikkeling van het Xerox-aanbod verbeteren en de strategie vormgeven. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ze actief gaat bijdragen om topkwaliteit aan onze klanten te leveren en helpt de resultaten van Xerox naar een hoger niveau te tillen.”

Voorheen werkte Watts bij Capgemini als CEO voor de Amerikaanse outsourcingmarkt met wereldwijd 50.000 mensen in dienst, waarna ze doorgroeide als leidinggevende bij HR, delivery en transformatie bij Application Services.

Voorafgaand aan haar periode bij Capgemini, was Watts bestuurder American Business bij Orange Business Services, een wereldwijde servicedienstverlener in IT en communicatie. Daarnaast is ze in verschillende seniorfuncties werkzaam geweest bij de wereldwijde IT- dienstverlener Unisys, waaronder als Vice President en Managing Partner van zowel World Strategic Planning en Global Outsourcing. Sue Watts studeerde in 1984 af aan de Universiteit van Indiana en voltooide haar MBA aan de Universiteit van Notre Dame.

Xerox Services heeft een breed klantportfolio in BPO, ITO en document outsourcing. De organisatie levert in de Services tak verschillende diensten, waaronder transactieverwerking, callcenterondersteuning, oplossingen op het gebied van tolheffing en een groot aantal andere activiteiten.

 

-xxx-

 

Over Xerox
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

XEROX®, XEROX, DocuShare® en ConnectKeyTM zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.