Breukelen, 15 januari 2015 – Xerox heeft Mathijs van Kersen benoemd tot National Sales Manager Graphic Communications (GCO). In deze functie is Mathijs medeverantwoordelijk voor de nieuwe GCO Country Cluster Strategie die vanaf januari 2015 is geïmplementeerd.

Mathijs begon zijn carrière bij Xerox ruim 21 jaar geleden en brengt een schat aan Xerox-kennis met zich mee. Hij heeft diverse functies vervuld binnen Sales, Sales Management en Marketing in zowel Nederland als de rest van Europa. In zijn meest recente functie als Country Annuity Manager was hij verantwoordelijk voor de annuïteitstromen binnen de Large Enterprise Organisations (LEO) en GCO in Nederland.

Mike Holyoake, GM GCO Nederland-Groot-Brittannië bij Xerox: “Met zijn vaardigheden en ervaring is Mathijs een waardevolle aanwinst voor de GCO-divisie. Samen maken we ons sterk voor de nieuwe fase van onze groeistrategie en zullen we innovaties verder gaan ontwikkelen binnen de grafische industrie.”

Marcel Martens

Marcel Martens, voorheen General Manager GCO Nederland-Nordics richt zich voortaan volledig op de grafische markt in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Scandinavië. Zijn focus komt te liggen op het leiden van GCO projecten en de versterking en optimalisatie van go-to-market mogelijkheden. Hiermee neemt hij afscheid van Nederland en maakt hij plaats voor Mike Holyoake en Mathijs van Kersen.

Bijschrift bij afbeelding: Mathijs van Kersen, National Sales Manager Graphic Communications (GCO) bij Xerox

 

-xxx-

Over Xerox
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

XEROX®, XEROX, DocuShare® en ConnectKeyTM zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.