Breukelen, 6 maart 2013 – Xerox heeft Marcel Martens (42) benoemd tot General Manager van de Graphic Communications divisies in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Martens was eerder verantwoordelijk voor de resultaten van de grafische divisie in Nederland en de Nordics. Zijn werkgebied verschuift hiermee naar de grafische markt in de Duitstalige gebieden in Europa.

Marcel Martens: “Deze verschuiving in mijn werkgebied biedt weer voldoende nieuwe uitdagingen. Zo valt een kwart van de omzetwaarde van de Europese grafische industrie in Duitsland, waardoor deze industrie groter is dan bijvoorbeeld de automotive. Niet alleen in Duitsland zie ik dus nog voldoende groeikansen, ook in Zwitserland en Oostenrijk ligt nog voldoende potentie, met name in de markt van fotoboeken, verpakkingen en boeken. We zullen in onze marktbenadering bovendien steeds meer vanuit een Europese gedachte, oftewel op basis van global accounts, de markt benaderen. Daarnaast helpen we onze premier partners om in Europa meer business te genereren met onze oplossingen door ze via de Xerox University verder op te leiden en ze managed print services te laten aanbieden aan hun klanten.”

 

-xxx-

 

Over Xerox Corporation
Xerox Corporation is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.