Breukelen, 26 april 2012 – Xerox heeft Marcel Martens (41) benoemd tot General Manager van de divisie Graphic Communications in Nederland en de Nordics. Martens was al verantwoordelijk voor de resultaten van deze divisie in Nederland en breidt zijn werkgebied hiermee uit naar de grafische markt in Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken.
 
Marcel Martens: “De grafische industrie wordt hard getroffen door de zware economische omstandigheden. Dat is in Scandinavië niet anders dan in Nederland. Xerox is een dienstverlenende en technologie-gedreven organisatie die bedrijven helpt hun werk beter en makkelijker te doen. Wat grafische ondernemers ook willen bereiken, we helpen ze om zich te concentreren op wat echt belangrijk is: hun klanten verrassen, meer opdrachten realiseren, kostenreductie en de groei van hun dienstverlening. Uiteraard zal de lancering van ons inkjet-aanbod ook in Scandinavië een grote rol spelen de komende tijd.”
 
Martijn Brand, Algemeen Directeur Xerox Nederland: “Wij zijn verheugd dat Marcel de uitdagingen in de grafische industrie ook in Scandinavië wil aangaan. Met zijn gedegen ervaring binnen de markt en binnen de Xerox-organisatie zal hij het team van de Nordics goed kunnen ondersteunen en versterken.”
 
-xxx-
 
Bijschrift bij afbeelding: Marcel Martens, General Manager Graphic Communications Xerox Nederland-Nordics
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl