Breukelen, 21 juli 2015 – Xerox heeft Joseph Hanania aangesteld als Senior Vice President, Large Enterprise Operations van de groeiende Global Document Outsourcing (GDO) Services Business Group. Hanania is in zijn functie verantwoordelijk voor het uitbreiden en verder doorontwikkelen van het Managed Print Services (MPS)-aanbod voor bedrijven in de grootzakelijke markt. Daarnaast is hij betrokken bij de invulling en implementatie van de wereldwijde MPS-strategie, waarbij bedrijven geholpen worden met het optimaliseren van hun werkprocessen. Hanania zal direct rapporteren aan Mike Feldman, president Large Enterprise Operations bij Xerox.

“Joseph is vastbesloten om het marktaandeel van Xerox te vergroten, door het creëren van concurrentievoordeel middels productinnovatie, uitstekende customer service en geoptimaliseerde bedrijfsprocessen”, aldus Mike Feldman, president Large Enterprise Operations bij Xerox. “Het doorontwikkelen van de MPS-oplossingen voor de grootzakelijke markt is een integraal onderdeel van onze groeistrategie. We kijken dan ook uit naar de bijdrage van Joseph, zowel aan het team als aan Xerox als organisatie.”

Hanania brengt 28 jaar ervaring op het gebied van algemeen management, sales, business development, marketing- en projectmanagement mee naar Xerox. Deze ervaring deed hij onder andere op bij Oracle, waar hij sinds 2011 diverse leidinggevende posities vervulde. In zijn meest recente functie bij Oracle gaf hij wereldwijd invulling aan de salesontwikkeling van Advanced Customer Support in alle verticale sectoren. Verder vervulde Hanania wereldwijd belangrijke leidinggevende functies bij Microsoft, HP en Compaq. Als CEO leidde hij start-up Umniah Mobile Company binnen vijf jaar naar een marktleiderspositie.

Bijschrift bij afbeelding: Joseph Hanania, Senior Vice President, Large Enterprise Operations bij Xerox

 

-xxx-

 

Over Xerox
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox®, Xerox en Design® en CitySight® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. XMPie® en uDirect® zijn handelsmerken van XMPie, A Xerox Company. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.