Breukelen, 23 oktober 2014 – Xerox heeft Herman Levert (57) benoemd als general manager Large Enterprise Operations (LEO). In deze functie is Herman verantwoordelijk voor het uitrollen van de wereldwijde strategie van Xerox waarin de focus ligt op digitale dienstverlening. Hiermee helpt Xerox bedrijven en overheidsinstanties om controle te krijgen op hun informatievoorziening door alle dagelijkse IT-vraagstukken als productiviteit, mobiliteit, security en duurzaamheid uit handen te nemen. Herman volgt Martijn Brand op die Xerox verliet om algemeen directeur te worden bij ADP Nederland.

Herman Levert heeft na zijn studie Civiele Techniek aan de Technische Universiteit Delft diverse nationale als internationale leiderschapsfuncties bekleed in de ICT-branche. Zijn ervaring heeft hij opgedaan bij bedrijven zoals IBM, Atos, HP en CSC. In zijn laatste functie was Herman Vice President Commercial Sector en lid van het management team van CGI Nederland.

Annetta van Velzen, directeur HR bij Xerox: “Met zijn jarenlange ervaring binnen de ICT en de focus op outsourcing en dienstverlening is Herman een goede aanwinst voor ons bedrijf. Zijn kennis kunnen we benutten om onze wereldwijde strategie in Nederland vorm te geven en de digitale dienstverlening van Xerox verder te vergroten. We zijn dan ook verheugd dat Herman onze organisatie komt versterken.”

Herman Levert: “Xerox heeft een indrukwekkend portfolio en is marktleider op een groot aantal gebieden waaronder Managed Print Services. Het is voor mij een fantastische uitdaging om het marktaandeel van Xerox in Nederland verder te vergroten. Daarnaast spreekt de cultuur en de klantgeoriënteerde aanpak van Xerox mij zeer aan. De weg die Xerox wereldwijd als technologiebedrijf is ingeslagen draagt direct bij aan de missie om het werken op kantoor eenvoudiger te maken. Hierin ligt meer dan ooit de focus op IT-dienstverlening. Ik kijk er naar uit om deze strategie, samen met het hele team verder in Nederland uit te rollen en te concretiseren.”

Bijschrift bij afbeelding: Herman Levert General Manager Large Enterprise Operations Xerox

-xxx-

Over Xerox
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

XEROX®, XEROX, DocuShare® en ConnectKeyTM zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.