Tilburg, 20 november 2014 – Xerox behaalt opnieuw vier ISO- certificeringen. Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Tsjechië, Turkije en Suriname zijn de callcenters opnieuw ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 en ISO 27001 gecertificeerd. Xerox is de enige partij in de callcenterbranche die naast de gebruikelijke informatiesecurity en kwaliteitsmanagement certificeringen ook onderscheid maakt op het gebied van Arbo en milieu.

Met de ISO 14001 certificering neemt Xerox ook in de keuze voor opdrachtgevers en leveranciers het MVO-aspect in acht. Hierbij gaat het om CO2 neutraal ondernemen en het beperken van afvalstromen. Door de OHSAS 18001 certificering waarborgt Xerox een goed arbeidsklimaat, wat met wereldwijd 3500 medewerkers de belangrijkste asset is voor de organisatie.

Jeroen van de Laar, Quality Assurance Manager CBPO Europe: “Het continu leveren van kwaliteit binnen onze dienstverlening is essentieel. Zowel voor de eigen organisatie, maar zeker met het oog op onze opdrachtgevers en diens klanten. Mede omdat we als leverancier van contactcenterdiensten onderscheidend zijn op het gebied van kwaliteit, Arbo en milieu, doen onze opdrachtgevers graag zaken met ons.”

Leon van Adrichem, Director ICT & Business Support bij Xerox: “Een ISO 27001 certificering voor het borgen van de informatiebeveiliging is essentieel om te kunnen opereren in de callcenterbranche, waarin je continu te maken hebt met een grote hoeveelheid klantdata. Middels het ISO 27001 systeem borgen wij de toenemende wettelijke en klantvereisten op dit gebied. We zijn dan ook zeer tevreden dat we opnieuw hebben bewezen dit goed geborgd te hebben.”

 

xxx

 

Over Xerox
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® is een handelsmerk van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.