Breukelen, 10 november 2011 – Virgin America besteedt het volledige beheer van de callcenter activiteiten uit aan Xerox. Het gaat hierbij om het ondersteunen van teams, training en kwaliteitsmonitoring. Als gevolg hiervan is de productiviteit van de luchtvaartmaatschappij met tien procent gestegen. Tevens is er sprake van een toenemende stijging van de kwaliteit van de dienstverlening naar de klant.
 
Dimitrios Papadogonas, marketing directeur bij Virgin America: “In deze tijd van enorme groei hebben we een partner nodig die is gespecialiseerd in callcenteractiviteiten en die snel kan assisteren in onze dienstverlening naar de klant. Met Xerox zijn wij in staat te voldoen aan de service levels die passen bij de sterke waarden die ons merk vertegenwoordigen.”
 
Callcenter activiteiten Nederland
Ook in Nederland is Xerox, door de recentelijke overname van Unamic/HCN door Xerox dochter ACS,  actief in het beheer van callcenter activiteiten. Toonaangevende bedrijven in de telecom-, uitgeverij-, utiliteit- en online retail-markt besteden het contact met hun klanten bewust uit aan Unamic/HCN. Unamic/HCN verzorgt en optimaliseert het klantcontact en levert daarmee een hogere klanttevredenheid en meer klantwaarde tegen lagere kosten.
 
Ready for Real Business
Virgin America werkte net als Michelin (uitbesteding financiële en accounting processen) mee aan de geïntegreerde Ready for Real Business reclamecampagne van Xerox. De campagne richt zich op de, op het eerste oog onverwachte, link tussen de zakelijke professionals en Xerox. De campagne laat zien hoe Xerox bedrijven helpt bij de focus op hun eigen business, door alle randactiviteiten zoals financiële en boekhoudkundige processen uit handen te nemen. “De gezamenlijke campagne met Xerox was een logische stap binnen onze relatie. We laten zien hoe de ondersteuning van Xerox ons heeft geholpen de focus te leggen op het onderscheidende vermogen van ons merk in de heftig concurrerende luchtvaartsector”, licht Dimitrios Papadogonas de deelname aan de campagne toe.
 
Bekijk de Xerox Ready for Real Business commercial met Virgin hier: http://youtu.be/qwdS7vL8tF4.
-xxx-
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 133.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl