Almere/Breukelen, 13 februari 2012 – De klantenservice van Brabant Water is van hoge kwaliteit. Dit bewijst, voor het zevende jaar op rij, de toekenning van het nationale keurmerk voor callcenters, het ITO-certificaat. Hiermee is Brabant Water de organisatie die het langst in een aaneengesloten periode de kwaliteit van haar klantenservice op het door ITO geëiste niveau weet te houden.
 
De afdeling Klantenservice van Brabant Water ontvangt jaarlijks bijna 250.000 telefoongesprekken en 35.000 e-mails, welke voor een deel afgehandeld worden in het contactcenter van Unamic/HCN in Tilburg. 
 
Door de nauwe samenwerking met Unamic/HCN heeft het Brabantse drinkwaterbedrijf toegang tot de kennis en expertise over het inrichten en uitvoeren van klantprocessen. “Kwaliteit van de dienstverlening staat hierbij voorop”, zegt Robèrt van Diem, Algemeen Directeur Unamic/HCN. “Bereikbaar zijn is een eerste vereiste, maar als je dat ook nog op een klantgerichte en klantvriendelijke wijze doet én vanuit het perspectief van de consument, dan is dat een groot compliment aan alle medewerkers. Hier zijn we trots op en feliciteren Brabant Water dan ook met deze certificering”.  
 
Over Unamic/HCN, A Xerox Company
Met meer dan 2.500 medewerkers en 14 vestigingen in Nederland, België, Suriname en Turkije legt, onderhoudt, managet en verbetert Unamic/HCN het klantcontact met de eindgebruikers van haar opdrachtgevers. Unamic/HCN is onderdeel van Xerox. Xerox Corporation is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Over Brabant Water
Brabant Water zorgt voor de winning, productie en distributie van kraanwater naar ruim 2,4 miljoen inwoners en het bedrijfsleven in Noord-Brabant. Naast vers en zuiver kraanwater biedt Brabant Water verschillende soorten water voor industriële toepassingen. Kijk voor meer informatie op www.brabantwater.nl.
 
Over ITO
ITO zet zich in voor een kwaliteitsverbetering van telefonische loketten van bedrijven en andere organisaties. ITO richt zich daarbij onder andere op de bereikbaarheid en de mate van klantgerichtheid.  Kijk voor meer informatie over de doelstellingen, de normenset en de wijze van onderzoek op www.itoklantenservicecentrum.nl.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informative over dit persbericht neem contact op met:
 
Unamic/HCN Nederland, A Xerox Company
Nicole Koetze, +31 (0)88 5459000, nkoetze@unamic.com
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

 
Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl