Breukelen, 28 november 2011 – Service Point Nederland centraliseert en vernieuwt op al haar 21 locaties een groot deel van het printerpark met Xerox-apparatuur. Service Point biedt een uitgebreid portfolio voor het professioneel beheren, publiceren en verspreiden van documentgerelateerde informatie en aanverwante dienstverlening met hun divisies voor mail, print en documentmanagement.
 
In het nieuwe printcentrum in Alphen aan den Rijn wordt een groot deel van de digitale print- en mailopdrachten verwerkt. Hier zijn nieuwe kleurenpersen geplaatst, de iGen4 en twee DocuColors 8002, en voor de zwart-wit opdrachten zijn twee Xerox Nuvera’s 288 geïnstalleerd en twee Xerox 4127 copier/printers. In andere vestigingen in het land staan nu in totaal 24 Xerox 560 digitale kleurenprinters en vijf Xerox 4112 zwart-wit printers.
 
Algemeen Directeur Service Point Nederland, Ruud Heersping: “Onze markt wordt voor een belangrijk deel gedicteerd door technologische vernieuwingen. Als belangrijke speler in document, print & information management volgen wij deze ontwikkelingen actief en streven naar het continu verbeteren van ons aanbod bij om te voldoen aan de hedendaagse klanteisen. Het nieuwe machinepark draagt hieraan bij. In combinatie met ons online web2print portal (MijnServicePoint) zijn onze klanten ook in de toekomst verzekerd van een duurzame en efficiënte dienstverlening met hoogwaardige print- en mailoplossingen.”
 
In december verhuist Service Point haar Nederlandse hoofdkantoor en de centrale productie voor digitaliseren van document naar het nieuwe printcentrum. “Een locatie met betere faciliteiten voor logistiek, beveiliging en een ‘lean’ procesvoering. Kort gezegd: een hoofdkantoor met nieuw elan. Ook dit draagt bij aan het continu verbeteren van onze dienstverlening aan onze klanten”, aldus Ruud Heersping.
 
-xxx-
 
Bijschrift bij afbeelding
Martijn Brand (links), algemeen directeur Xerox Nederland en Ruud Heersping, algemeen directeur Service Point Nederland.
 
Over Service Point
Service Point levert dagelijks diensten en faciliteiten voor het professioneel beheren, publiceren en verspreiden van documentgerelateerde informatie. Service Point werkt al vele jaren voor middelgrote tot zeer grote opdrachtgevers uit zowel het bedrijfsleven als uit niet-commerciële sectoren. De talrijke gerenommeerde klanten kiezen steeds weer voor Service Point vanwege de geboden maatwerkoplossingen en flexibiliteit.
 
Service Point Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde Service Point Solutions S.A., een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in Document, Print en Information Management, met sterke vertegenwoordigingen in Europa en de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Barcelona. Wereldwijd zijn er 2500 medewerkers werkzaam binnen de 316 servicecentra en 714 on site vestigingen van Service Point Solutions S.A. Meer informatie op www.servicepoint.nl.
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede
marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 134.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------
 
Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx.  Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
 
Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl