Breukelen, 30 januari 2014 – PuntNL Groep, specialist en leverancier op het gebied van documentmanagement-oplossingen uit Drachten, heeft een partnership gesloten met Xerox. De samenwerking met Xerox betekent een uitbreiding van het portfolio met A-merk kantoormachines en light production-systemen, waarmee PuntNL zich kan richten op het hogere segment binnen de zakelijke dienstverlening. Voor Xerox betekent de overeenkomst met PuntNL een nieuwe stap in de groeistrategie binnen het kanaal en wordt de positie van Xerox in het noorden van Nederland verder verstevigd.

Sander Groenewoud, directeur van PuntNL Groep: “Sinds enige jaren zijn we volledig zelfstandig actief op het gebied van documentmanagement, kantoormachines en netwerkondersteuning. Daarvoor kwamen we echter al regelmatig in contact met Xerox, waardoor we feeling kregen met het merk. Op basis van die kennis en goede ervaringen breiden we ons portfolio graag uit met de producten van Xerox. Hierdoor kunnen wij ons marktaandeel binnen de zakelijke dienstverlening, waaronder de grotere advocaten- en notariskantoren, verder uitbreiden. Printen is in die markt steeds vaker een IT-vraagstuk; met name de kwaliteit, betrouwbaarheid en beveiliging (integratie met McAfee) van de Xerox-machines bieden ons daar dan ook het nodige onderscheidende vermogen.”

“Xerox helpt resellers zich te onderscheiden met hun producten en oplossingen waarmee ze klanten diverse voordelen kunnen bieden, zoals hogere productiviteit, kostenbesparing en een duurzame printomgeving”, aldus Wilco van Bezooijen, Country General Manager van de European Channels Group van Xerox. “PuntNL is een ambitieuze organisatie, die vanuit Drachten hard aan de weg timmert. Je merkt dat ze als oude bekende van het Xerox-merk precies weten welke kansen er liggen voor onze producten en oplossingen. Die gedrevenheid past goed bij ons. We zijn dan ook verheugd om PuntNL aan onze lijst met resellers te kunnen toevoegen.”

 

-xxx-


Bijschrift bij afbeelding
Rutger Diepenveen, Channel Business Manager bij Xerox Nederland (links) en Sander Groenewoud, directeur van PuntNL Groep.

Over PuntNL Groep
Als leverancier van kantoorapparatuur en bijbehorende softwaretoepassingen, houdt PuntNL Groep houdt zich dagelijks bezig met documentmanagement- vraagstukken. PuntNL levert niet alleen kantoorprinters en supplies, maar heeft zich ook gespecialiseerd op het gebied van IT, Telecom en workflow. Binnen de PuntNL Groep staat de tevredenheid van de klant centraal. Meer informatie op www.puntnlgroep.nl.

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.